GG jacquard pattern knitted scarf

Jag har aldrig beställt från Gucci's hemsida förut, bara handlat i butik men nu fanns inte halsduken jag ville ha i rätt färg i butiken and it kind of getting cold så jag var tvungen. Jag beställde den i onsdagskväll och idag kom den fram, all the way from Fiiiirenze, absurt snabb leverans måste jag ändå säga.

Om ni visste hur petig jag är med kläder skulle ni förmodligen baxna för jag har letat en snygg halsduk i typ.... två månader nu. Jag kan inte köpa något som känns halvbra för då kommer jag bara fortsätta leta efter att jag köpt den där halvbra saken och det kommer aldrig kännas helt rätt. Gillar inte heller att ha saker hemma jag inte älskar, livet som perfektionist är sannerligen krävande haha. Ville egentligen ha Logomania halsduken från LV som jag skulle köpa i slutet av förra vintern men typ exakt när jag skulle köpa den slutade den säljas i beige så jag tänkte att det kanske kommer in lite fina färger till hösten igen och avvaktade. Men när jag kollade på nya kollektionen fanns det verkligen inget fint alls, jag vill absolut inte ha en svart halsduk, jag är så anti-svart haha. Så jag letade och letade och tillslut bestämde jag mig för GG jacquard pattern knitted scarf i taupe från Gucci.

Nu måste jag bara köpa nya handskar (yezy, orkar inte ta tag i den jakten alltså...) och lämna in min amoress-jacka på pälstvätt och sen är jag good to go för vargavinter.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229