Get your posture together ladies!

Något jag har börjat tänka mer och mer på är min egen samt andra människors hållning!

Din hållning och hur du för dig säger väldigt mycket om vem du är. Sträckar du på dig och för dig elegant blir du automatiskt en mer classy person och du ser även ut att ha en bra självkänsla. Du är stolt över dig själv och vågar visa världen vem du är och att du finns. En person som sitter ihopkrupen ser bar trött, rädd och sådör halvrolig ut.

Jag har själv det mycket jobbigt med hållningen när jag sitter ner under längre perioder då jag har lite extra vikter framtill á 1 kg i form av silikoninlägg, det blir jättetungt. Men jag försöker och det enda sättet att få bättre hållning på är att tänka på det hela tiden. Så fort du glömmer och kommer på dig själv med att sitta som en hösäck så måste du sträcka på dig igen. Även träning för rygg, axlar, bål och skuldror är viktigt för ett överhuvudtaget orka sträcka på sig hela tiden.Och en bra hållning är inte en superstel, svankande hållning utan som bilden nedan visar - enkelt och symetriskt.

Det finns även västar som hjälper dig att få en bättre hållning (Länk) men jag skulle tycka att den var hemskt obekväm att ha på sig hela tiden så jag tar den lite jobbigare vägen och tjatar mig själv till vansinne istället!

För en bättre hållning 2014, HEJA! Och tänk på att det är ditt kroppspråk som i det tysta berättar för din omgivning vem du är, inte det du säger.....

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229