Gerard cosmetics

Utanför köksfönstret fullkomligt vräker snön ned, usch, fy och blä. Vi har dock varit väldigt skonade mot just snö denna vinter så jag kan hantera detta oväder utan att tappa det helt men innerst inne drömmer jag om ett green winter wonderland.

I alla fall. I år har jag verkligen lyckats fynda riktigt bra saker på alla kosmetikreor, oftast reas ju bara the crap ut. Jag har velat prova Gerard Cosmetics i 100 år nu men hållt mig till mina favoriter från MAC av ren lathet. När jag satt och slösurfade på Beautybay (som man gör på tok för ofta) råkade jag, till min stora glädje, se exakt de två produkterna jag spanat in på deras rea, what are the odds? Så jag klicka hem dom i blixtens hastighet, egentligen är dom inte dyra men ifall dom skulle vara sämst så känns det lite bättre om de var några kronor billigare haha, just med läpprodukter är jag så kinkig och petig. Det är en läppenna i färgen Sugar and Spice adlink HÄR och läppstiftet i Kimchi doll adlink HÄR .

Jag avverkar läppennor i ultra speed och är alltid på jakt efter nya favoriter och min absoluta favoritkombo är en mustigare nude färg på läppennan och ett väldigt ljust läppstift över, då får jag till den peeeerfekta nudefärgen.

På bilden nedan hade jag provat produkterna och jag älskar verkligen färgen och konsistensen. Läppstiftet är egentligen ljusare men det är ju så grått och mörkt ute att det inte gick att få till en bättre bild.

Jag köpte massa RL tröjor för två år sedan men idag är det inget jag skulle ha på mig till vardags så de har blivit mina "myströjor" och "renoverartröjor" haha. Tröjan på bilden är tex. helt beige på ena armen från målarprojektet i höstas. Just nu behöver man tre lager kläder på sig för att inte bli blå hemma hos oss, det är något allvarligt fel på värmen.....

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229