Friyay!


Godmorgon!

Vem var det som sa att det var fredag? Jo men det var ju jag! För idag är det banne mig fredag. Men vet ni? Det känns inte som fredag för veckorna går så läbbigt fort. Helt sjukt!

Och vädret ska vi inte ens tala om men det funkar med rätt inställning, man märker ju att det är ljusare tider på gång. Idag när vi körde in på parkeringen var det ljust ute och det har det inte varit på väääldigt länge.

Idag ska jag riva av ett redigt gympass och sen blir det mysmiddag och filmkväll, som min kille har väntat på det. Jag är ju ett litet energiknippe och ska alltid hitta på saker, gärna två aktivteter/middagar osv per helg medan hans perfekta helg är mjukisar i soffan med en whiskeypinne och chips från fredag till söndag. (Paniken jag får av att bara tänka på det haha) Så ibland måste jag ge med mig och sitta hemma men eftersom jag ska på utbildning hela helgen så tror jag att det kommer att gå bra ändå ;)

Har varit så otroligt morgontrött den här veckan och verkligen fått kämpa mig ur sängen varje dag, jag är normalt väldigt morgonpigg. Tror det beror på att jag har kört riktigt jobbiga pass på gymmet, klart man blir trött då.

Ska ni hitta på något kul idag?


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229