FRIDAYS

God morgon lördag! Mina sovtider nu för tiden är ju i likhet med en 95-årings, vem vaknar halv 6 av sig själv och är pigg en lördag? Ja ja, då har jag mer lördag att spendera brukar jag tänka.

Igår gjorde Chrille kantarelltoast som vi åt med ett glas rött och pratade massa strunt. Efter middagen började vi se en ny serie som heter Hill House på Netflix som faktiskt visade sig vara riktigt bra, vi plöjde 3,5 avsnitt igår. Tänk er en skräckfilm om ett hemsökt hus fast i flera delar. Det jag gillar med skräckserier är att de inte behöver kötta på med spökerierna så intensivt eftersom det finns så mycket utrymme att dela upp det på. Det är oftast där skräckfilmer fallerar, de är jättebra i början men efter halva kommer någon flygande nunna och allting eskalerar till något extremt overkligt väldigt fort.

På bilderna ovan och under ser ni luggen bättre när den "format" till sig, jag är väldigt nöjd. Min kille tittade på mig flera gånger igår och utbrast WOW, du är så vacker i det där håret. Han har aldrig reagerat så starkt på en utseendeförändring jag gjort så jag känner att detta var en jackpott.

Nu ska jag dricka upp min kaffe och ge mig ut på en promenad, när Chrille vaknar ska vi ut och powerwalka.

På fredagar får man äta middag i pyjamas :)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229