FRIDAY I LOVE YOU

Vilken pangfredag man hade igår.
Vid 10 fick jag ett så bra samtal, jäkla räkmacka man glider på ibland... Ska berätta mer förhoppningsvis nästa vecka :)
På lunchen gick jag ut och gick och råkade hitta värsta nationalparken (?) vid Roslagstull där jag brände av en timme. Hittade en bänk som var alldeles för hög för en kortis som mig där jag satt själv och filosoferade. Det var så fint där inne, njöt ända in i benmärgen, ska ta med Chrille någon gång.

Vid 16 gick jag hem och väntade in Chrille medan han var hos frisören. Vi handlade middag och sen sa han Nej nu går vi till Sjöpaviljongen och dricker vin! Jag var inte sen på bollen så vi satt på uteserveringen och snackade gojja i en timme. Älskade Pavvan, det är verkligen vårat ställe. Det var helt seriöst den största anledningen till att vi ens flyttade till Alvik för tre år sedan haha. ❤️

Sen gick vi hem, eller ja sprang, blev akut kissnödig på vägen. Som tur tar det bara 5 minuter. Vi satte på lite Eros och Chrille lagade pastan jag önskat, räkor med chili och vitlök. Ni har INTE ätit pasta fören en riktig italienare lagat en åt er. Vet ni hur Chrilles italienska pappa lärde sina söner laga pasta? Han slängde alla deras 100 första försök! Så brutalt men tydligen funkade det för Chrille kan laga pasta som vilken italiensk mormor som helst nu. Helt ärligt tror jag att det var därför jag blev kär i honom, för att han är en italienare som kan laga pasta. Älskar man inte pasta mest är man ju knäppis? Men Chrille tillämpade samma metod på mig, han har slängt så många av mina pastor 😂 Nu, efter fem år, får jag äntligen laga pasta själv. Italienare och deras mat alltså... Hjääälp!

Sen lyssnade vi på musik innan vi somnade gott vid 23.
Idag är Chrille iväg och roddar hans jobb nya TV-reklam (som jag inte fick vara med i haha) hela dagen så jag och Marcus ska åka hem till mamma och Lasse och äta lunch och sen drar vi hem tilll Alvik lagom till Chrille kommer hem och drar ihop någon middag. Ska också försöka hinna se det brittiska bröllopet, I loooove royal weddings.
Men först en kaffe och en PW, tjillevippen!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229