FRIDAY!

Hej hej hallå alla glada! Är det fredag eller är det fredag? Fredag va hehe. Hur mår ni? Jag mår SÅ BRA, jag är verkligen redo för helg. Idag ska jag ut och springa igen och sen ska vi ut på en PW innan det blir någon form av middag i soffan. Jag har önskat ett Transformers-maraton i helgen. Vi ska även se en massa klassiker som jag inte sett såsom Star Wars. Ja jag vet, jag är ingen hjälte inom film direkt.

Imorgon ska jag ut och träna i flera timmar på morgonen och sen ska vi äta sen brunch på Mr French, åh så mysigt och GOTT. Kvällen blir nog lugn, lite vin, plock och film hemma. Skönt.

På söndag ska det regna och ruska så jag tror att det blir träning och ännu mer film även då, det finns faktiskt inget bättre än att ligga i soffan under en filt och kolla på film en hel dag när det regnar ute. Ska ni hitta på något kul i helgen?

Så här ser jag ut idag. Randig skjorta från Ralph Lauren, kostymbyxor från HM (bästa jag någonsin ägt!!!), klackar Billi Bi och scarfscrunchie i barret. Detta är min favorit typ av outfit, klassiskt och cleant men samtidigt chict.

Gillar

Kommentarer

Sabrina
Sabrina,
Snygga byxor! Vad heter modellen? Letar själv efter ett par vettiga kostymbyxor. 😊
Johannagrahn
Johannagrahn,
Den hette bara Kostymbyxa, verkar dock inte finnas kvar på hemsidan 😞nouw.com/johannagrahn
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229