Friday!

Godmorgon fredag! Hur härligt är det inte att vakna upp till massa nya objekt på Hemnet! Hurra! Vi ska på en visning på söndag på en vi veeerkligen vill ha men det känns som att budgivningen där kommer spåra ut helt så vi får se.
Övrig update om flytten; Idag ska vi bestämma oss för vilken mäklare vi ska ha, vi har haft ett par på typ audition haha. Jag är extremt kräsen, det ska vara en top notch mäklare med alla rätt i boken! Nästa vecka ska vi fotografera lägenheten så vi bara kan slänga upp den på nätet när vi signat för vår nya lägenhet, vilken det nu blir.

Annars läser jag den läbbigaste boken jag någonsin läst nu, vill egentligen hålla för ögonen när jag läser som på skräckfilm men det funkar ju inte riktigt ;) Psykopaten av Dean Koontz heter den, tips till höstläsningen!

Igår bokade jag och älsklingen julbord också, om ganska exakt 3 månader. Men i Sthlm måste man vara ute i god tid om man vill ha ett bra julbord så är det bara! Vi har aldrig varit på julbord själva så det ska bli mysigt!

En annan intressant grej som dök upp på en släktträff nyligen är att mamma och min låtsaspappa och jag och Chrille vill sluta med julklappar från och med nu. Jag tycker personligen att julhetsen är sååå lame och som vuxen byter man egentligen bara pengar med varandra. Men större delen av släkten var väldigt negativa mot vårat förslag haha, blev skitsur. Så jag passar på att tydliggöra här att ingen får köpa julklappar till mig för jag kommer inte att köpa till någon! Tycker att det konceptet vi har på pappas sida att gå ut och äta en brakmiddag runt jul tillsammans är en bra mycket bättre idé! Folk flyr från krig och vi ska sitta och köpa presenter till varandra, jag tänker inte vara en del av den patetiska karusellen! Så, inga klappar till oss, då kommer inte jag haha. Nej men for real.
Så då var dagens moralkaka klar! Hörs sen, pusss!

Pic from yesterday

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229