Friday!!

Äääntligen fredag!

Igår var en mäklare och värderade vår lägenhet, ska bli så kul att sälja den! Jag förstår inte folk som bor på samma ställe år efter år och blir liksom fästa vid sin lägenhet. Jag älskar vår lägenhet men när vi flyttar kommer jag skratta och ropa So long suckers!
Haha, new is always better som Barney Stinson skulle sagt! (Jag och babe har sett alla How I met your mother avsnitt en miljon gånger, kollar på det jämnt, Barney for president säger vi!)

Ett annat plus är att jag börjar må bättre nu, fortfarande hosta som river i alla organ (alltså har hostat så jag spytt x antal gånger denna vecka haha) och extremt förkyld men är pigg igen och inget halsont eller dylikt! Kommer nog tyvärr inte kunna träna fören tidigast måndag så det är himla tråkigt.


Ikväll blir det myskväll med film och sushi för imorgon är det kalasdag! Vi ska fira min censur och censur som fyllde förra veckan på dagen! På kvällen ska jag, Marcus och Phille på vår kompis Markus inflyttningsfest och jag är extremt taggad, haha. Jag är sällan pepp på fest, typ 3 gånger om året haha men när det är med mina bästa grabbar så kan det inte bli annat än kul så därför valde jag att flytta min ordinarie planer (mys med min kusin) till en annan helg framöver, lättare att boka om det än en inflyttningsfest haha....

På söndag ska vi på en miljard visningar men det är en speciellt som vi vill ha så om allt känns bra så lägger vi bud redan på söndagkväll. Wiiie, spänannde.

Bilder från igår.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229