FREDAGSLISTAN

Vad lyssnar du på idag?

Min gamla sommarlista från 2016, fortfarande pretty damn fine ;) HÄR hittar ni den.

Vad har du på dig idag?

Svarta byxor, vit kavaj och klackar. Simple as that.

Vad är du på för humör idag?

Glad :)

Helgens planer?

Idag ska jag bara ut och springa och sedan parkera mig i soffan med god mat och Netflix. Oh yes mama! Morgondagen är helt oplanerad dock måste vi fixa trädgården, kratta och plocka upp allt vårigt och somrigt osv. Och ett litet långt träningspass såklart, sen får vi se vad livet erbjuder, älskar verkligen oplanerade lördagar.

På söndag ska jag och Sara luncha i timmar och prata igenom allt som hänt sedan sist och jag ska hjälpa henne köpa nytt smink. Hon vill alltid att jag sminkar henne när vi ses och sen står hon där och glor på sig själv i spegeln helt nykär haha <3. Nu ska hon äntligen köpa samma uppsättning själv, så kul att göra mina vänner finare.

Vad var det roligaste som hände den här veckan?

Har inte gjort så mycket "speciellt" denna vecka eftersom att jag var lite krasslig i måndags och tisdags. Men AW:n igår var helt klart trevligast, hands down ;) Och att mina glasögon är hittade, hehe. Om ni inte vet vad jag menar kan ni läsa om det HÄR.

Vad var det jobbigaste som hände den här veckan?

Att jag sov dåligt i början av veckan och hade ont i halsen.

Veckans fundering?

Jag undrar verkligen hur livet ser ut om 1,5 månad? Så spännande ändå.

Veckans craving?

Varit sugen på pommes med massa salt och Ben and Jerry's hela veckan. Alltså inte tillsammans, utan var för sig haha. Dock är det faktiskt väldigt gott att doppa pommes i mjukglassen på Mc'Donalds, har ni provat det?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229