FREDAGSLISTAN

Vad lyssnar du på idag?

Min Happy-lista, HÄR hittar ni den. Det är mest nya, peppiga låtar som gör mig glad, därav namnet Happy 2019.

Vad har du på dig idag?

Mörkblå jeans, svart blus med volang, en svart kavaj och klackar. Typisk kontorsoutfit.

Vad är du på för humör idag?

Glad och lycklig! Äntligen fredag liksom.

Helgens planer?

Idag ska jag träna och däcka i soffan, så trött. Laddade ner appen Sleep analysis i måndags och såg att jag sover cirka 3,5 timme per natt, trodde verkligen inte att det var så lite. The bags under my eyes are not Chanel så att säga.

Imorgon ska det powerwalkas på förmiddagen och sen fira min styvbrors dotter i Täby. Kvällen blir väldigt lugn, mat och mys i soffan. På söndag ska det även då tränas på morgonen och sedan ska vi grilla och hänga med Sara hela dagen. Hoppas på sol exakt hela helgen!

Fina Norr Mälarstrand (Min pappa bor precis där så jag har gått många vändor på den promenaden genom åren) och lite middagsfunderingar. Hade jag varit själv hemma idag hade jag definitivt radat upp den buffen minus bubblet, inte jättesugen på att sitta och dricka bubbel ensam.

Vad var det roligaste som hände den här veckan?

Hmmmm. Det har inte hänt något speciellt denna vecka förutom att jag har fått en nytändning och är lite mer säker på vad jag vill och hur jag ska komma dit. Sådant är ju alltid härligt. OCH! Dagens PW längs Norr Mälarstrand, det var så varmt, soligt och vackert. Nu är våren här vänner.

Vad var det jobbigaste som hände den här veckan?

POLLEN. Blev så dålig i onsdags att jag paniktryckte i mig två allergitabletter tillslut, en räcker inte. Har varit hög på dem resten av veckan och det blir helt klart bättre men det är ändå väldigt jobbigt. Hörde att det ska vara en av de värsta pollensäsongerna på länge i år så vi ses i juli typ :):):)

Veckans fundering?

Haha, åh vad jag skulle vilja ventilera alla funderingar jag maler om och om i mitt lilla huvud med er, I'm going bananas. Tyvärr kan jag inte dela med mig av något här men dessa funderingar är helt klart anledningen till min otroligt undermåliga sömn. Jag är generellt en person som gärna funderar själv väldigt länge och ibland kan jag prata om det med någon men oftast inte. Jag litar väldigt mycket på mitt egna omdöme och egna råd.

En FANTASTISK fin morgon på Drottningholm imorse.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229