FREDAGSLISTAN

Vad lyssnar du på idag? DEN HÄR och DEN HÄR. Man blir så glad och lätt i kroppen när man lyssnar på den.

Vad har du på dig idag? Svarta, tajta jeans, mörkgrön blus, klackar, Gucci-klockan, små guldörhängen och ett guldarmband.

Vad är du på för humör idag? Jätteglad :)

Helgens planer? Känns som att jag skrivit det trehundra gånger men here we go again då. Idag AW med Mackan på L'Avventura, imorgon träning, och middag och tjejkväll med favoriterna. På söndag ska jag träna och träffa en kompis.

Vad var det roligaste som hände den här veckan? Det kan jag inte riktigt skriva här. Men mina bästa vänner vet nog vad jag menar ;)

Vad var det jobbigaste som hände den här veckan? Det måste nog vara gårdagens tråkiga "skitsnack". Tycker verkligen att det är riktigt ointellektuellt att sitta och prata om någon annan på ett sådant sätt eller överhuvudtaget. Men samtidigt har jag redan släppt det så det har med andra ord varit en väldigt problemfri vecka.

Veckans godast måltid? Hmm, måste säga att dagens lunch på Kale & Crave var pretty amaze balls, blev en Kale Ceasar, om nom.

Veckans fundering? Iiiiie, undra hur livet ser ut om två månader? 😃

Bild från när vi åt på Kale & Crave förra veckan, he. Blir en hel del luncher där. Karin tar alltid den med popcorn (Plant tror jag den heter....?) som tydligen ska vara beyond, jag älskar ju sallader på ett nästan ohälsosamt sätt så det kommer att dröja innan jag provar en "vanlig varmrätt".

Gillar

Kommentarer

noraandd
noraandd,
Men gud vad gott det såg ut! ha en fin helg <33nouw.com/noraandd
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229