FREDAGSLISTA!

Lista snodd av Julia!

Hur mår du idag? Jag mår bättre än vad jag gjort tidigare i veckan. Stäng bara av min hjärna TACK!

Vad skulle du ha hetat om du inte fått det namn du har nu? Michelle ville min mamma att jag skulle heta och jag är så glad att min moster slängde in ett Johanna. Jag har bara riktigt dåliga vibes av namnet Michelle nu för tiden *ryser* av diverse orsaker :)

Ditt största beroende? Älskar ju kaffe men kan lätt gå utan i en vecka utan att märka det. Är relativt beroende av att vara fräsch, kan duscha 2-3 gånger om dagen och älskar parfymer, krämer och sådant tjaffs. Vet inte, är inte beroende av något direkt.

Vad gör du när ingen ser? Gå på toa gör jag gärna inte framför publik men den känns ganska given? Jag kan prata med mig själv högt om jag är ensam hemma? Men kan lika gärna göra det om C är hemma också. Jag har ingen aning.

Vad beställer du på krogen? Vin eller champagne, dricker SÄLLAN drinkar. För blaskigt. En öl kan jag också ta, jag har ju faktiskt lärt mig dricka det nu. Men det måste vara i glasflaska, jag är inte redo för ölglas än.

Vilken är din största skräck? Att folk jag älskar ska dö eller försvinna ifrån mig. Är även orimligt rädd för havet, sjöar och vatten i allmänhet men jag jobbar på det. Fobier är verkligen SÅ LAME.

Hur gör man för att ragga på dig? Just nu bör man bara låta bli, är cirka noll procent intresserad av någon av det motsatta könet så kommer förmodligen bara vända på klacken och avlägsna mig. Vill bara träna, hänga med mina vänner och familj och sova. Och dricka vin i den kommande vårsolen. Med vänner då. Men annars, när jag inte är anti-män, så ska man bara vara rolig och härlig. Inte skryta, det är liksom taco häj direkt då. Jag har haft en väldigt priviligierad uppväxt men min familj är så otroligt oflashig och skulle aldrig ens tänka på att försöka framställa sig på det sättet och därav är mina värderingar gällande allt sådant så extremt starka. Folk som börjar skryta om akademiska utbildningar, lägenheter, kläder, restauranger och så vidare, gud sluta bara. Spyr på er. Kan inte ens vara kompis med folk som är så, har faktiskt gjort slut med en kompis pga. hon blev en sådan. Min dröm är en kille med snygga kläder, bra jobb, älskar country, är extremt rolig och hellre sitter på en bar och dricker öl än sitter och smackar på något svindyrt rödpang på en nödig restaurang på Östermaaaaalm.

Vad har du funderat över på sistone? SÄGER INTE. Till någon haha. Nu låter det som att jag planerar typ ett mord och jag kan bekräfta att så INTE är fallet he he.

När skäms du? Jag är ganska obrydd om det mesta och tycker att konstiga saker är pinsamt. Typ när folk ska klonka glasen när de skålar (kan alla sluta göra så, det är feeeel!!). Hatar verkligen det. Eller om bussen inte stannar när man ska gå av. Vägrar skrika HALLÅ JAG SKULLE AV och då blir det så stelt när man står där och väntar till nästa station och alla sitter där och ba japp, där fick du inte hoppa av minsann. Som sagt, skäms över konstiga saker.

Vem är den mest kända människan du pratat med? Jag är SÅ ointresserad av kändisar så kan lika gärna ha pratat med världens kändaste människa utan att ha vetat om det. Och skulle det vara en kändis på ett ställe så håller jag mig långt borta från den personen. Nummer ett: Vad skulle jag behöva berätta för denna människa, känner ej hen? Nummer två: Hen är nog jäkligt trött på att folk kommer fram och pratar med hen, låt hen vara. Hen vet ju inte vem jag är, varför ska jag bry mig om hen?

Vilket uttryck använder du lite för ofta? Skämtaru??? Lägg av!! Sluta!! Ne, fi f*n.

Ditt största vardagsproblem? Blir så lätt uttråkad och längtar därför väldigt mycket till helgen. Kan också tycka att det är jobbigt att vara social på jobbet hela tiden men så länge jag har ett jobb där jag jobbar väldigt mycket själv med hörlurar i öronen är det faktiskt inget problem. Som nu, mellan alla möten sitter jag i mitt hörn och lyssnar på musik och poddizar :)

Vad gör du när du är ledsen? Blir jätteledsen och arg i en timme, lyssnar på arg och ledsen musik och skriver ett SMS till C, mamma eller Nellie om vad jag känner och sen är det borta.

Har du någon gång slagit någon? Jag råkar slå folk hela tiden, ett väldigt stort problem faktiskt haha. Jag viftar så mycket med armarna att folk i min närhet kan få sig en känga då och då, detta är dock inte alls med flit. Och självklart har jag slagits med brorsorna när jag var liten men jag har nog aldrig slagit någon bara sådär. Är otroligt ovåldsam, föredrar att kasta saker i väggen istället. (RIP 46788 iPhones)

Vad ser du fram emot just nu? HELG!! Jag ska ut och äta med mamma och Lasse idag och sen filmkväll med roomaten. Imorgon ska jag träna, städa och sen ska vi laga pizza och kolla film. Måste träffa pappa också pga saknar honom. En alldeles lagom helg.

ÄLSKAR DENNA LÅT SÅ MYCKET.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229