Fredag!

Åh, igår hämtade jag ut min nya iPhone 8 och den är heelt underbar. Dock kom jag hem ganska sent då jag åkte och handla med mamma och Lasse (jagade fondueset till Chrille bla. haha) efter jobbet.
Ser ni hur bra bilder det blir med denna telefon? Amaze balls!

Anyways, idag är det fredag och mina fredagsplaner blev inställda men det är lugnt, är som bekant väldigt nöjd om jag får sitta i soffan i mjukisbyxor liksom. Har varit så trött den här veckan, jag har inte direkt känt av det men påsarna under mina ögon har starkt signalerat detta faktum för mig haha. Tretton liter concealer har knappt hjälpt och det ska bli SÅ SKÖNT att sova en hel natt och inte gå upp 04.30. Vem gör ens det när man får börja när man vill? Det är ju helt klart något fel på mig.

Funderar på att svara på frågorna från frågestunden i videoformat, vad tycker ni om det? Jag är ju väldigt intresserad av att byta ut mycket material mot rörligt och med kvaliten på denna kamera samt dubbelt så mycket minne jämfört med min gamla borde det vara mycket lättare och roligare. Så, om dom ska besvara i videoformat så behöver ni ställa era frågor innan klockan 18.00 idag hehe.

Näj, tack och häj, vi hörs lite senare.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229