FOR THE REASONS I CAN’T HAVE YOU

God afton!
Ligger och läser lite, lyssnar på The Weeknd och väntar på att BF ska komma hem så att vi kan se nya Svartsjön, GAH!
Lagade något så glammigt som pasta med färdigköpta köttbullar till middag idag, gott och enkelt. Förut skulle jag aldrig äta pasta på veckodagarna MEN sedan jag släppte alla dietregler så har jag inte gått upp i vikt, snarare ner. Om man får äta pasta eller smörgåsar till frukost/lunch/middag så kommer du att äta en lagom mängd och du har inga cravings att tillgodose. Cravings som på helgen troligtvis leder till att du äter mer än om du får äta en lagom mängd när du vill. Vill jag ha en ruta choklad efter maten så tar jag det och vill jag äta pasta tre dagar i veckan så gör jag det. Nu ska jag börja med periodisk fasta också vilket gör att mitt tänk blir ännu mer hållbart. Det är så mycket roligare att leva när man får äta nästan exakt vad man vill när man vill. Det handlar bara om måtta, simpel as that.

Nej, ville bara kika in och säga hej, back to my book.

Gillar

Kommentarer

Anna
Anna,
Min argumentationsförmåga? 😂 Är inte efter att argumentera för då hade du åkt i backen i liksom. Det går inte att försvara köttätande.
Johannagrahn
Johannagrahn,
Hade inte tänkt argumentera FÖR kött, hade bara tänkt säga att jag ibland äter kött och det är none of your business. 😊 Du försöker med någon konstig härskarteknik som är himla tråkig så vad du än skriver åker rakt i papperskorgen från och med nu för jag är jättetrött på att diskutera detta med någon anonym i mitt kommentarsfält. You have made your point, let’s move on shall we? (Vill du jättegärna fortsätta så mejla eller DMa mig på insta. Puss!)nouw.com/johannagrahn
Anna-Stina
Anna-Stina ,
Du kanske ska skaffa en egen blogg och skriva av dig om veganism där istället? Du skulle nog få många läsare 😊
Linn
Linn,
Men Anna ge dig. Jag har varit vegetarian i snart 15 år och vet hur jobbiga ”fanatiska köttätare” är, det vet nog du med gissar jag. Varför ska du då vända på sojasteken och göra exakt samma sak mot någon annan? Om du känner Johanna privat kan du väl ta det i ett samtal med henne? Och om inte så finns det massvis med vegangrupper i sociala medier, där folk älskar att diskutera. Vad är poängen med att tjafsa i en blogg?
Johannagrahn
Johannagrahn,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229