FÖLJ MED MIG PÅ PROMENAD

Såhär såg jag ut när jag var ute och sprang idag men fick sådan megakramp i vaderna efter 5k så det fick bli en 3 km rask promenad till. Sablarns vader att krångla hela tiden :(

Sitter med en smoothie på veganskt chokladprotein, tre dadlar, en banan, en matsked manuka honung, kakao nibs och sojamjölk och tänkte att ni skulle få följa med mig på en liten promenad där vi bor. Detta är den promenaden vi tar när vi bara vill ut och gå en 20 minuter typ på kvällen, den är inte superlång men supermysig.

Området där vi bor är väldigt Wistera Lane som ni kan se och promenaden börjar genom detta område.

Då kommer man ner till detta otroligt vackra vattenbryn som alltid glittrar så fint när solen ligger på.

Vidare fortsätter promenaden genom detta lummiga område som tar oss ner till den så kallade strandparken. Här kan man grilla, ha picknick och njuta men helst inte bada för då kan man störa musslorna och bävrarna som bor här.

Här är ett av mina drömhus, jag älskar hav och bor allra helst vid vattnet än på tex. en gård och detta hus hade varit perfekt. Inte så långt ifrån civilisationen men man måste ändå gå på en enslig stig för att komma ut till huset.

Går man sedan upp i skogen kommer man till detta berg som ser precis ut som min favoritplats på skärgårdsön Sveaholmen där vi är varje sommar. Nedanför detta berg har Max hittat världens mysigaste klippa som ska bli vår officiella bad- och solklippa i sommar. Väldigt knepig att klättra ner till men tar man sig ner är den magisk.

Nu går vi vidare och då kommer vi in i trollskogen där det bla. finns ett litet, rött gammalt bostadshus och en jätteläbbig liten källare som var typ vattenhus när detta område bara var för sommarhus. Älskar dock trollskogar och är så glad för att vi har en där vi bor. Det är något med lukten och ljuden i skogen som gör mig så lugn och harmonisk, har alltid älskat den nordiska skogen. Nu ser inte skogen så mystisk och trollig ut på denna bild eftersom det är en otroligt vacker och solig dag idag.

Okej, vi traskar vidare och då kommer vi till en båtklubb! Här ska vi ha vår båt som vi förhoppningsvis köper till nästa år, vi har dock börjat kolla och har fått stoppa oss själva flera gånger när vi velat åka och kolla på någon pärla haha. Hus räcker för i år.

Hej hästarna! ÄLSKAR att vi har hästgårdar, trollskogar, båtklubb, skärgårdsberg, stränder och lummiga gångar cirka 5 minuter från vårat hus. Det bästa av alla världar, kunde inte bett om mer. Denna hästgård ligger på samma gata som vårat hus haha, kanske 200 meter bort, mellan oss ligger en gammal kyrka. Nej men ni hör ju, är nästan avundsjuk på mig själv.

Sen kan man avsluta den lilla promenaden över denna äng, kanske ta lite insta-vänliga bilder vid bron? Möjligheterna är oändliga.

Gillar

Kommentarer

Emma Engström
Emma Engström,
Drömstråket att ta för ett löp eller gårunda!! Magknipet kunde man ju ha skippat dock, gör så ont :'D Men vackert!!
nouw.com/emmaengstrom
Matildaberlin
Matildaberlin,
Hallå!! Kan du inte flytta bort till mig så kan vi köra morgonpromenader tillsammans! Hur härligt hade inte det varit?? ☺️😍❤️
nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229