FLATTERED, PICO OCH MORRIS

Känner äntligen att jag kommit många steg närmare vem jag är, min stil och vilket typ av liv jag vill leva. Har därför rensat en del av min garderob som inte passar min stil längre och således behövs en rejäl påfyllning. Det kom väldigt lägligt då det är både vår på ingång samt reor överallt?! Fyndade världens finaste klackar från Flattered i skinn, perfekta every day skor. Jag tycker att platta ballerinas är ganska obekvämt och att spatsera runt i 10 cm klackar orkar jag faktiskt inte exakt varenda dag, speciellt inte om man ska gå en hel dag på stan. Dessa kommer att användas flitigt i vår och sommar, perfekt klackhöjd för en hel dag. Hittade även en jättefin grå, stickad tröja med V-ringning i bomull och mulberry silk, I DIE. Tänker den med en vit skjorta under och en fin scarf runt halsen, mjau. HÄR hittar ni tröjan och HÄR skorna. Även DENNA ursnygga kavaj från Morris fick följa med, den var nedsatt typ 75% (Boozt, men jag haffade det sista exemplaret) vilket är overkligt. Så snygg och skön, tänk er över en vit blus eller skjorta. YES MAMA! Det är kul att shoppa men det är ännu roligare att fynda. Jag är absolut inte en sådan som tycker att saker och ting behöver vara av rätt märke och så vidare och avskyr för det mesta loggor, monogram och dylikt MEN. Ett väldigt stort men, jag är jättepetig med mina kläder vilket innebär att de måste vara av bra kvalité, den betalar jag gladeligen för. Kvalité är allt för mig verkligen, jag behandlar mina kläder som nyfödda, ömtåliga små bebisar haha.

Hårspännena från Pico kommer att bli jättefina till en vanlig plain outfit och scrunchies med scarfs på är min nya besatthet. Jag har flera, flera stycken nu och har håret uppsatt med en sådan ungefär varje dag :) Dessa är från Glitter och jag roffade åt mig alla färger hehe.

På lunchen idag ska jag kila in på Zara och spana in dessa örhängen, beiga kostymbyxor och den svarta plisserade kjolen. Efter det känner jag att jag är nöjd med min garderob för now haha. Hoppas verkligen att byxorna inte är för långa, jag är ganska kort och har aldrig kunnat köpa ett par kostymbyxor utan att behöva ta upp dem flera, flera cm.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229