Fläderdrink

Igår bestämde vi oss för att premiärgrilla så direkt när vi vaknade la vi kycklingen i marinad och försökte fundera ut vad vi skulle substituera den önskade rosén som vi inte kunde införskaffa eftersom vi bor i Sverige (måste börja bunkra upp ett förråd). Vi bestämde oss för att prova en fläderdrink och den var sååå smarrig.

Recept för en drink:

- 4 cl vodka

- 1 msk koncentrerad flädersaft

- Juice från en halv lime

- Fruktsoda (Vi tog sprite zero)

Skaka vodkan, flädersaften och limejuicen i en shaker och häll sedan i drinkglas. Fyll upp med sprite och is om ni så önskar.


Den här urtjusiga flaskan köpte jag i London, kommer att spara den och fylla på den med vodka istället för att ha de vanliga, fula flaskorna. Så fin!

Till middag blev det således grillad kyckling, grillade grönsaker, potatis i ugn och en vitlöksås på lättkvarg. Mums! Min kille äääälskar att grilla så han var så nöjd igår haha, det kanske syns ;) Dock är vår grill inte överimponerande men eftersom man inte får grilla på balkongerna har vi köpt en liten skitgrill som ingen kan få för sig att stjäla från grillförrådet. Han drömmer våta drömmar om en enorm Weber där han kan be the king of grill som han är övertygad om är hans call in life.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229