Fire & Desire

Innehåller affiliate-länkar

Detta inlägg innehåller adlinks

Varför varför varför blir jag så obehagligt exalterad av smink och allt som hör det till?

Min puderborste från Real techniques har börjat tappa ohyggligt mycket hår och har under en lång tid nu bantats ner, något jag inte märkte fören idag då den nu är ungefär lika fluffig som min rougeborste haha. Och det är ju rent ut sagt ohållbart så jag klickade hem Sigmas Large Powder brush F30 som jag spanat in ett tag. Men som vanligt när man är inne på Eleven/Kicks/Lyko osv. så kan man inte bara klicka hem en sak, det känns närmaste deppigt så jag slängde ner Sigmas E40 Tapered blending, två ögonfransar och cleansing wipes. Jag har redan två av Sigmas E35 borste (Varför? Jo för att ibland vill man blenda både ljusa och mörka färger i samma sminkning och då blir de not good om det redan är mörk skugga på borsten som man då ska använda till en ljus skugga, ni vet he he) men E40 är lite fluffigare än E35:an och det har jag saknat länge. Jag behövde även lite roligare och festligare ögonfransar nu till sommarens alla kalas och solhäng, till vardags använder jag Ardell 113 eller Eylure 101 men till fest ska det nästan vara jobbigt att hålla uppe ögonlocken (min låtsaspappa brukar säga att jag somnar så lätt för att mina lösisar är så tunga att jag inte orkar hålla upp ögonlocken, he could be on to something) Idag blev det Ardell Flawless 801 och Ardell Faux Mink 811.

Jag ska iväg på festligheter redan på lördag med inkluderad sleep over så då behöver jag dels major lashes men också enkel make-up remover att rub it all off med när man är svintrött och denna variant från Garnier (med arganolja!!!!) verkar magisk, jag har en från Nivea nu som svider när man använder den, going straight to the trash yaz.

Är på riktigt helt pirrig i magen på att få använda mina nya borstar, så fort jag tvättat mitt brush case ska jag visa er alla mina borstar, dom gör mig lycklig varje morgon när jag ska sminka mig <3

Gillar

Kommentarer

Amanda
Amanda,
Är så taggad på din lördagskväll!!!!
Johannagrahn
Johannagrahn,
Hahahha de bör du vara!!!!nouw.com/johannagrahn
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229