Fin dag

Hej babes!

Jag har haft en mycket fin dag. Jag och babe låg ute på ängen och sola på förmiddagen och sedan fixade vi lunch och efter det smet jag iväg till centrum och köpte en ny bikini och lite annat. Den får ni se imorgon minsann.

Sedan kom min älskade moster och kusin över och fikade med oss i två timmar. Vi fick varsitt förkläde (han ett mörkblått och jag ett rosa med rosor), en fantastisk fin lykta, beiga lattemuggar och lite annat smått och gott i inflyttningspresent. Så mysigt, som ni såg på mitt senaste inlägg älskar Christoffer sitt förkläde som han stolt poserade i när han lagade dagens middag; Rödspetta, kokt potatis och sallad. Dog matdöden, så sjukt gott. Haha, vi har inte ätit rött kött sedan vi flyttade in, vi har inte ens det i frysen. Vi kommer bli två fiskar efter all fisk vi äter haha, jag tycker inte så mycket om rött kött men på lördagar och fredagar ska jag unna killen en härlig biff som han älskar.

Vet ni vad kärlek är? Det är när han ställer sig vid spisen och jag får dricka ett kylt glas vin framför nya avsnittet av PLL och sedan få middagen serverad. Åh, livets liv!

Nu blir det myskväll i soffan, imorgon är en ny, härlig dag!

(På sista bilden lyckades BF slå ihjäl en flugaktig sak som konstant håller låda i köksfönstret och han har varit smått irriterad på den så att säga <3 )


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229