FEED YOUR BRAIN AND REACH YOUR GOALS

"The flower doesn't dream of the bee. It blossoms and the bee comes."

Jag läste detta citat imorse och det slog mig verkligen rakt i magen, väldigt vackert och så spot on.

Jag tror jättemycket på the Law of Attraction, jag har inte alltid gjort det men för några år sedan började jag reflektera över att jag alltid får exakt det jag vill ha. Det spelar ingen roll om det är en kille, ett jobb, en tröja eller ett löfte, vill jag ha något så har jag i 99% av fallen fått det. Därför tror jag nu på tankens kraft, alltså tror du på något tillräckligt mycket så börjar ditt undermedvetna undermedvetet (well ofcourse) föra dig i den riktningen genom att ta dina drömmar och hopp i beaktning i varje litet beslut du tar varenda dag.

Det kanske låter jätteflummigt och det är helt okej, jag tycker dock att detta sätt att leva på är väldigt befriande men också betryggande. Jag kan hela tiden, varenda vaken sekund, jobba mot mina mål genom att ta aktiva beslut, visualiersa och drömma. Oavsett om det gället att hämta te eller större och viktiga beslut så kan jag hela tiden förändra dom för att föra mig i rätt riktning. Det är ju helt fantastiskt!

Jag skriver väldigt kryptiskt om arbetetet jag gör med mig själv just nu och det beror främst på att jag inte vill ha någon annans åsikt om mina drömmar, mål och förhoppningar. Det är mycket lättare att inte dela med sig av dom till någon och fortfarande våga tro på dom till 100% än att berätta för någon och bli lite osäker för att mottagaren väljer att dela med sig av sin personliga åsikt. Just nu är jag inne i en period när jag verkligen ägnar 110% av mig själv till denna utveckling och något jag har märkt är hur saker, saker jag ber om och saker jag hopppas på, på något sätt uppenbarar sig lite här och där. Jag läser nya blogginlägg som berör just dessa ämnen, jag får möjligheter och erbjudanden som gör att jag kan nå mina mål både snabbare och enklare. Hade inte jag varit så aktiv och insatt i denna process hade jag förmodligen inte noterat dessa "tecken" eller hanterat de erbjudanden och möjligheter som ges mig på samma sätt och kanske missat "genvägar" och hjälpande händer på traven.

Jag tror verkligen att jag inom kort kommer att ha uppnått mina första delmål, mina första affirmationer och min första bild av hur mitt liv ska vara.

Jag vill inte beskriva i detalj för hur just jag jobbar ännu, alla måste hitta sin egen väg och sätt att jobba på men jag kan dela med mig av några tips som är och har varit mest framgångsrika för mig.

- Skriv ner allt du tänker och tycker. Många säger att det är bäst att skriva för hand i en bok men jag har en anonoym, låst blogg (på en helt annan portal) där jag skriver ner allt. Jag skriver handlingsplaner, drömmar och hur jag mår och känner. Men det jag skriver mest är påhittade dagboksinlägg framåt i tiden. Låt oss säga att du vill bli president och du vill gärna vara det i maj nästa år. Då skriver du ett inlägg med ett exakt datum som rubrik, låt oss säga 2019-05-25 och sedan beskriver du en dag som du precis haft i ditt nya liv som president. Jag brukar skriva från morgon till kväll, alla lukter, känslor, synintryck, tankar och personer som jag möter och kommer i kontakt med under dagen. Vill du klara din utbildning så skriver du ett, gärna många, många fler inlägg om när du sätter din tenta, när du får A på din uppsats, när du landar ditt drömjobb på grund av utbildningen du avslutat med bravur. Hänger ni med? Visualisera din framtid på ett så realistiskt och verkligt sätt, gärna dagligen. Jag brukar skriva ett inlägg när jag äter frukost för att komma i rätt känsla för dagen och ibland ett till på kvällen. Ibland skriver jag bara ord eller listor, det finns inga regler utan det viktigaste är att du visualiserar så ofta som möjligt i print.

Låt oss säga att jag vill bli en rosa elefant. Då kan mina inlägg ser ut såhär:

2019-06-23

"Åh vilken underbar dag här i djungeln, jag vaknade redan vid sju tillsammans med mina elefantkompisar och såg solen gå upp, det var helt magiskt. Det luktade morgondagg och solens första strålar väckte oss långsamt till liv efter en god natts sömn. Vi gick i samlad trupp ner till dammen och speglade oss i det stilla vattnet, jag var lika rosa och söt som vanligt, jag är så tacksam för min vackra färg. Vi drack stillsamt några liter vatten och betade i oss det vi elefanter äter och diskuterade vad dagen hade att erbjuda."

Men inläggen kan också se ut såhär:

Rosa elefant- How to

" Köpa magiska, rosa tabletter, bästa sättet att bli rosa på. Kolla vad elefanthus i djungeln kostar. Om för dyrt vad göra då?

Lära mig trumpeta. Varför? Måste kunna kommunicera med elefanter.

Kan man odla en snabel? Kolla google."

- Om du vill leva ditt liv på ett annat sätt än vad du gjort hitills måste du identifera vilka delar som du är nöjd med och vilka du är missnöjd med. Detta för att lättare kunna göra andra val i framför allt stressade situationer men även i varje litet beslut vi tar hela tiden varje dag, det är så obehagligt många som vi inte ens reflekterar över. Tex. om du vill sluta gå på krogen hela tiden och festa på ett mer sofistikerat sätt måste du först identifiera denna önskan och sedan utvärdera den i din privata blogg eller anteckningsbok. Analysera dig själv, fråga dig själv varför 100 gånger och kom på 100 olika därför. Få dig själv att förstå varför detta är ett viktigt beslut att förändra hos dig själv. De första gångerna du får alternativet att gå ut och festa kanske du gör det men då är det SUPERVIKTIGT att redan morgonen efter sätta dig och ned och återigen analysera varför du tog "fel" beslut, vad du kände, vad hände runt omkring dig, hur mådde du och hur kan du förhindra detta i framtiden, skriv ner ALLT. Det absolut viktigaste är dock att inte skamma sig själv för om du förknippar ett misslyckat försök till förändring med skam och ångest kommer du tillslut att sluta försöka för att du har assoscierat det till negativa känslor. Analysera grundligt, gör diverse förändringar i din handlingsplan och säg nice try sweetie, next time you will make it!

- Du måste vara positiv. Du måste måste måste MÅSTE släppa taget om alla negativa känslor, tankesätt, tankar och börja se världen med nya ögon. Och viktigaste utav allt: Du måste sluta oroa dig! Om du oroar dig för att du ska äta upp hela tårtan som står i kylen kommer dU konstant tänka på den där tårtan i kylen och ha bilden av hur du själv äter upp den. På detta sätt styr du din hjärna att ta beslut som i slutändan, i många fall, resulterar i att du gör exakt det som din hjärna går och tänker på dvs. äter upp tårtan i kylen. Simple as that. Mata istället din hjärna med bilder av hur du äter en matig sallad till middag och glatt stänger kylskåpsdörren om den där smarriga tårtan som du istället ska njuta av imorgon. Ge din hjärna signalerar om att det är exakt detta som kommer att hända ikväll när du kommer hem. Och se dig själv powerwalka efter den där smarriga salladen, se hur du njuter av den friska luften och all energi du fick av din nyttiga middag. Se dig själv sedan gå och lägga dig med ett leende på läpparna för att din kropp mår så bra efter denna hälsosamma kväll. Tänk bara inte, för bövelen, på att du kanske råkar äta upp tårtan fast du inte ska.

En jättegammal bild men jag tyckte den var fin och den passade in här :)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229