Fail

Okej, blev sjuk under natten så det var ju sådär skittråkigt! Har kämpat mig igenom hela dagen och längtar tills jag får gå hem och lägga mig framför Desperate Housewives och äta soppa. Förhoppningsvis mår jag bättre redan imorgon eftersom jag har förbjudit mig själv att bli sjukare. Är hungrig, svintrött, megaförkyld, ont i halsen och helt död just nu!

Ikväll ska vi även ta fram de objekt som vi gillar mest just nu och börja ringa runt till mäklare om att få komma på en snabbvisning och ev. kunna lägga bud sen. Hoppas det går fort nu, eller ja, det brukar generellt sett göra det när jag är i farten! På torsdag kommer en mäklare hem till oss och värderar våran lägenhet, vi vet att den gått upp MINST 5-6 hundra tusen sedan vi flyttade in för ett år sedan, men de grannar som sålt vid oss har fått ut betydligt mycket mer än det och då är vår 100 gånger finare (hehe)

Nu ska jag äta mellis, var supernära på att ta en cola light (är bara sugen på det när jag är sjuk) men jag hatar läskedrycker och speciellt light, så mycket konstgjorda ämnen att man blir mörkrädd! Smoothie och keso får duga, faktiskt lite godare till och med :) Jag dricker nästan aldrig drycker som inte är naturliga, alltså inget bubbelvatten (absolut inte med smak), läsk, osv. När jag är bakis så dricker jag nästan bara vatten och lite, lite juice och saft ja (jag HATAR bubblor i dricka förutom skumpa haha) men nu händer väl det inte jätteofta. Så i vardagen ska man undvika allt som inte är naturligt och hålla sig till naturligt vatten utan bubblor, färskpressade juicer och smoothies, ekologiskt kaffe, kokos- eller nötmjölk och dylikt. Inga koncentrat, light läsker, energidrycker (big no no NO) och sånt trams. Kroppen har klarat sig i alla i hundratals år utan Celsius, läsk, lightdryck och Red bull och därför är det sååå onödigt.

Folk tycker att det är så konstigt att vi får så mycket cancer och dylikt nuförtiden men jag är inte förvånad. Klart att kroppen inte mår bra och agerar annorlunda när vi konstant trycker i den tusentals skumma ämnen som inte hör hemma där.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229