Essentials for fall

Fick en fråga om att skriva ett inlägg om snygga höstkläder, men alltså, jag är inte så intresserad av kläder på det sättet. Jag har ungefär likadan garderob året runt, jag bara sätter på mig mer kläder när det är kallt. Haha, typ sådan fashionista är jag. Men däremot är höstaccesoarerna min expertis! Jag älskar högklackade skinnstövlar, eleganta stövlar i mocka, jackor med päls, driving gloves, mörka solglasögon (jag använder solglasögon året runt) och jag gillar att bryta av med en beige eller brun/tanfärgad väska, denna från Michael Kors står väldigt högt upp på min önskelista. Jag har ett par tanfärgade driving gloves som jag fick av Marcus för många år sedan men de är i fint läder och ser fortarande nya ut trots flitigt användande.

Jag kommer även leta efter en lite oversizad polotröja i beige/nude och en tightare polo i svart, väldigt elegant med en hög hästsvans eller knut. Hatten har jag bloggat om förut, den är från HM och den är jättefin, den ligger hemma just nu och väntar på att bli använd. Har även tröttnat på stora herrklockor lite och vill väldigt gärna ha en nättare och mer elegant liten klocka, denna från Michael Kors.

Även snygga, sensuella toppar att använda under kavajer är något jag kommer att investera i, inget porrigt alltså utan tänk elegant! Och jag vill även ha byxorna på bilden, båda från HM. Just heldragna skinnbyxor är inte min grej men jeansen med halva skinnben och waxade byxor är riktigt snyggt. Byxorna med halva skinnben blir jättesnygga med skinnstövlar, svart, slapp t-shirt/linne och en kavaj i vitt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229