En tidig fredagkväll

Godmorgon lördag!

Igår blev det en otroligt tidig kväll för mig, tror jag somnade halv tio i soffan.
Hade då varit ute på en löprunda, lagat mat och hämtat paket och somnade sedan fint till filmen The Ugly Truth. Älskar lite meninglösa filmer som jag redan sett flera gånger förut.

Nej, nu brinner det i cappuchino-tarmen, upptäckte att soja-i-kaffe mjölk innehöll endast 6 kcal mer än vanlig light sojamjölk så köpte hem en. Tror att den är snäppet godare än light mjölk och när det bara skiljer 6 kcal så gör det ju verkligen ingenting.

Taggad tjej på en löprunda. Dock gick rundan inte så bra igår, mina ben var trötta, jag var trött och hungrig men skam den som ger sig.

Det blev max nuggets (blev så brutalt sugen på nuggets, har inte ätit det sen jag bodde hemma typ), potatisvåfflor och egengjord bbq-kvargsås.

Gillar

Kommentarer

EmmaWahlstrom
EmmaWahlstrom,
Prova gärna veganska nugget från tex quorn, jag märker ingen smakskillnad. 😍😻🐥Dessutom har de 20kcal mindre per 100g om man räknar sånt 😘 nouw.com/emmawahlstrom
Johannagrahn
Johannagrahn,
Dom provade jag när jag var vegeterian, märkte knappt heller någon skillnad. Men kaloriskillnaden fick dom pluspoäng för så kanske blir dom nästa gång😃👏 nouw.com/johannagrahn
Sagaforsman
Sagaforsman,
så gott det ser ut! nouw.com/sagaforsman
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229