En sova-lista

Alla som känner mig vet att jag och att sova är bästisar. Jag somnar om jag sitter still för länge, om jag blundar för länge, om jag gör något tråkigt osv. Och jag somnar ibland så gott att det inte går att väcka mig. Min kille har hållt för min näsa och mun ibland för att jag ska vakna när jag somnat i soffan men han har fått släppa tillslut för jag vaknade inte och han ville inte mörda mig, hehe. Därför tänkte jag att denna lista passar mig perfekt!

När brukar du gå och lägga dig?
☾ Mellan 20-23 på vardagar, helger somnar jag i soffan senast 23 hehe.


När vaknar du?
☾ På vardagarna tvingar jag mig upp vid 04.15 men på helgerna brukar jag vakna vid 7-8

Är du morgonpigg?

☾ Väldigt morgonpigg, jag är som effektivast på morgonen och jag behöver bara kliva upp ur sängen så är jag game. (Däremot en värdelös kvällsmänniska. Helt värdelös)

Vad gör du i sängen innan du somnar?
☾ Jag brukar oftast somna så fort jag lägger mig i sängen men ibland slökollar jag på den serie eller film BF tittar på i sängen i typ 5 min innan jag zzzzz

Vad finns på ditt nattduksbord?
☾ Vi får inte plats med några nu men förut hade jag lampa, bild på mig, Lasse och mamma, mitt EOS lipbalm och den bok jag läser.

Hur är din säng bäddad?
☾ Vita lakan i egyptisk bomull med guld/beiga kanter och våra initialer på på huvudkuddarna. På hans står det C.G och min J.G ;)


Vilken låt är allra bäst att somna till?
☾ Jag somnar till vad som helst. Jag somnade mellan min brorsa och kille i soffan när de körde Queens på högsta tex.

Vad är ditt bästa sova gott-tips?
☾ Jag älskar nybäddade lakan och att sova på min kille men tyvärr är han inte till låns. Om ni inte har förstått det så sover jag gott hur som helst, har verkligen inga tips.

Hur sover du egentligen?
☾ Jag somnar på min killes arm men sen är det high life. Brukar tex. klappa mig själv på huvudet och på armen, stretcha benen rakt upp i luften, prata, slänga med kroppen. Jag drömmer extremt mycket som jag minns dagen efter, ibland kommer jag ihåg 3-4 drömmar. Och sen kan jag hamna i ett stadie där jag typ sover fast jag vet att jag inte sover men jag drömmer ändå? Om ni förstår. Då kan jag se saker som en gång stod killens brorsa vid fotändan och var jobbig haha, en gång en hund med bandage och en annan gång började jag skrika att Chrille visst ville ha ingefärsdipp! Jag vet att tex. hunden inte står där men jag ser den i någon diffus värld ändå. Chrille är van nu men i början trodde han att jag var hög eller något för jag sover ju tekniskt inte. Fast ändå. Härom dagen när jag somnade i soffan så drömde jag att jag var på spinning pass men visste samtidigt att jag var i soffan och i drömmen så var reklamen på Tvn instruktörens reklam på Spotify och jag blev så irriterad på henne för att hon inte hade Spotify premium. Samtidigt som jag visste att jag var hemma i soffan. Brukar också drömma sanndrömmar (jag drömmer en sak som sedan händer, inte på pricken som i drömmen men i princip. Skitläskigt. Härom natten drömde jag att Chrille blev avrättad så nu är han livrädd haha)

Vad har du på dig när du sover?
☾ Pyjamas eller nattlinne. Fryser ihjäl annars.

Hur är din sovfrisyr?
☾ Utsläppt bara.

Vad har du för säng?
☾ Vi har en sådan här 180 säng. (Sovrummet har vi inte börjat fixa än så ha överseende)

Vad gör du mitt i natten?

☾ Drömmer och lever rövare hehe. Vaknar aldrig om nätterna

Hur gör du för att få ett mysigt sovrum?
☾ Städat, fluffig säng och mörkt.

Vad är det konstigaste stället du har sovit på?
☾ Somnade vid matbordet en gång när vi hade de absolut tråkigaste gästerna över, vi umgås som tur inte med dom längre. Haha nej men det är faktiskt ett stort problem för mig, att jag somnar så lätt och så snabbt, det är i princip som att jag inte har någon kontroll över det. :( Annars har jag väl sovit på golvet när jag led av insomnia för flera år sedan, då fick jag panik av att ligga i sängen men inte kunna sova i så många timmar så det blev skönare på golvet haha.

Som avslut på detta härliga inlägg kommer ett litet urval av alla bilder min kille tagit på mig när jag somnat när jag kanske inte skulle, han tar alltid bilder av mig när jag somnar typ i soffan men först bäddar han ner mig. Like a gentleman. Han har säkert 100 till men dom är för fula haha.

Älskar den när jag och Mandy somnat i soffan när vi hade parfest, vilka kungar man är. Men klockan var typ 3 på natten där. Så det var okej.

Gillar

Kommentarer

amandasvard
amandasvard,
HAHA bästa sällskapet! 😂nouw.com/amandasvard
Johannagrahn
Johannagrahn,
Är man kungar så är man liksomnouw.com/johannagrahn
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229