EN SÖNDAG PÅ FOTOGRAFISKA

Godkväll underbara älskade vänner, hur mår ni? Har ni haft en underbar söndag?

Det har sannerligen jag haft, väckte killarna med trumpeter och unicorn farts vid 9 och ställde fram frukost på bordet. Jag hade redan legat vaken och jobbat, sminkat mig och fixat i 2,5 timme då liksom, det sved i tarm och mage av hunger och kaffesug.

Vid halv 11 begav vi oss mot Fotografiska för en mysig förmiddag med pappi och Tove, vi kikade på utställningarna och åt sedan lunch i cafét. Jag tog en så vansinnigt god sallad och då menar jag VANSINNIGT! Åh vad god den var med potatis, rödbetor och massa annat smart. Har blivit helt besatt av rödbetor på sistone, kan äta det morgon, middag och kväll hehe.

Vi kom hem redan vid 14 och då tog vi en kaffe i soffan och bara slappade några minuter, det är ju så kallt ute nu att man är helt stelfrusen när man kommer hem. Tycker dock att det är så jobbigt då jag hela tiden tänker på alla hemlösa som i värsta fall fryser ihjäl just nu, det gör så ont i mitt hjärta och jag blir så ledsen, nästan som ett heart break. Jag gör redan så mycket jag bara kan genom att skänka mycket pengar till organisationer som kan ge dessa personer tak över huvudet och mat i magen men ibland känns det inte som att jag gör tillräckligt. Vill tjäna mer pengar så att jag kan skänka mer haha.

Köpte en scrunchie igår när vi var och handlade, måste säga att jag rådiggar den, vill ha fler färger :) Och skjortkanten står åt alla håll på bilden, kan bli så irriterad på sådant men vet ni vad, vem sjötton bryr sig? OBS. Inte mjäll i mitt hår på bilden utan snö, kändes ändå viktigt att poängtera haha.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229