En onsdag mitt i livet

Godmorgon solstrålar och regnbågar!

Alltså, tröttheten denna vecka är ju helt kolossal. Egentligen är jag inte så trött men jag gäspar ungefär 10 gånger i minuten haha, vilket innebär att jag känner mig trött. Klämmer i mig dagens fjärde kopp kaffe och saknar min säng, min kille och min nespressomaskin. Home is where you can drink good coffee, right?

Idag ska jag och babe på kvällsvisning på Hallwylska och sen äta, blir nog Vappi då det var länge sedan vi var där och jag har bråttom hem sen. Älskar Hallwylska museumet och på deras specialvisningar får man veta mer om dom som bodde där, tiden de levde i (slutet på 1800-talet till mitten av 1900) och även se delar man inte får se annars. SO MUCH FUN! My type of entertainment.

I övrigt är jag väldigt inne på spioner, SÄPO och mord just nu. Lyssnade om dokumentären om DC 3:an på P3 dokumentär och fick reda på att den finns att beskåda i Linköping och därför ska jag och boyfriend dit ASAP, haha. Min kille har redan varit där då han är flygplansnörd och soon to be pilot men han blir ju överlycklig när jag visar minsta intresse för flygplan = Flickvänspoäng!

Nu blir det lite fler repriser av mina spionfavoriter från P3 dokumentär typ Operation Stella Polaris, Spionaffären Ströberg och Enbomaffären. Jag har seriöst börjat kolla på Polishögskolan för att kunna jobba på tex. SÄPO, egentligen vill jag ju faktiskt bli typ spion eller jobba inom kanske militären med superhemliga saker på grund av att det är det enda som är spännande nog att döva min inre jakt på adrenlinkickar hela tiden. Men jag vet inte, vad ska man göra med livet liksom?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229