EN MELANKOLISK TORSDAGKVÄLL

Hade tänkt fota hela min torsdagseftermiddag och kväll och lägga upp ett "Min torsdag i bilder" idag men när jag tränat och ätit gick luften ur mig totalt, blev helt tom? Så konstigt, förstod verkligen ingenting för jag var så peppig och glad precis innan. Bestämde mig för att ta en dusch och hoppa i säng då, sagt och gjort och jag somnade vid 20. Så skönt

Innan dess provade jag lite nytt som kommit på posten, bla. ballerina skor (det vita ni ser är skyddsplast, ska ej se ut så) och tröjan på bilden. Älskade tröjan men den var för alldeles för stor, förstår ingenting. Jag kalasar väldigt ofta, unnar mig mycket mat, öl och vin på helgerna men ändå fortsätter jag att krympa ur mina kläder och gamla storlekar. Så det blev en retur på den tröjan, trist.

Jag var ändå glad för att jag hade fyllt på botoxen i pannan tidigare under dagen, då vet man att man är helt veck- och rynkfri i 3-4 månader framöver. Jag har ju inga rynkor än men pannan har jag gjort i drygt ett år i förebyggande syfte, den är en så stor del av ansiktet och därför är jag väldigt angelägen om att behålla den silky smooth. Som det är just nu vill jag inte hålla på med något annat, inga fillers eller botox på andra områden, tycker att jag är fin som jag är :)

Idag gick jag upp klockan 4, normalt osv, för att jag skulle packa. Jag ska hem till mamma och Lasse efter jobbet och sova över och jag har inte någon koll på om jag hinner med en PW idag så bestämde mig för att gå till jobbet. Ska banne mig göra det varje dag från och med nu, så skönt och mysigt. Men med mindre packning, hehe, blev väldigt tungt. Körde Benji Ingrossos nya All Night Long på repeat medan jag traskade fram, fasiken vad grym han är ändå. Insåg också att jag måste köpa en ny datorväska, min gick sönder för ett tag sedan så jag fick låna min roomate's idag och den är verkligen inte classy.

Nu har jag tagit mitt pick och pack och är på väg till Uppsala, jag och min kollega ska jobba och sitta i möten på Uppsala-kontoret resten av dagen. Gillar verkligen att vi åker runt till kontoren i Sverige och jobbar, så skönt med omväxling.

Hörs lite senare, har ett till inlägg på gång idag innan vi tar HELG!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229