En lördag som värmde själen

Godmorgon!

Har inte vaknat såhär sent på jättelänge, haha, men kom i säng vid 12 igår (big deal tänker ni men för mig är det typ in the middle of the night.)

Igår åt vi på Tapas and food, jag, mamma, Lasse, Chrille och brorsan. Det var så himla mysigt att jag vill gråta i efterhand, har blivit så himla "mysa med släkt och familj är det bästa jag vet".
I alla fall, det tog så sjukt lång tid för maten att komma ut så när den väl kom (jag åt någon grönsak fylld med fetaost, liten ostbricka och räkor) fick vi slänga i oss maten för att hinna till bion i tid.
På bion somnade jag i vanlig ordning och jag säger det med den bittraste undertonen, mitt konstanta sovande på de mest opassande ställena börjar bli ett problem. Jag vet ju inte riktigt hur jag ska kunn sluta och det går liksom inte att stoppa när det väl händer.

Jaja, nu ska jag smyga upp och dricka kaffe så inte boyfriend märker för då drar han ner mig i sängen igen så att jag aldrig kommer upp. Vilket förvisso är rätt mysigt men jag är brutalt sugen på kaffe, hehe.

Idag blir det träning x 100 och inomhusmys.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229