EN LÖRDAG INNAN TRE

God eftermiddag mina älsklingar, hur mår ni? Jag mår bra, äntligen utvilad och pigg igen.

Vi fastnade framför nya säsongen av Friends from College igår och jag kom inte i säng fören vid halv 1 men det är okej. Säsong två var dock absolut inte lika bra som första, alldeles för seriös och allvarlig i mitt tycke. And don't get me started on slutet, herregud så corny.

Idag har jag hunnit med en hel del. Varit och handlat, tvättat sängen, städat hela huset, gått en powerwalk och nu äter jag tidig middag: Ris med soja och mango chutney. Haha, är jag den enda som fullkomligt ÄLSKAR ris? Äter det allra helst utan några tillbehör men med massa soja och lite sötsursås/mango chutney. Så. Jäkla. Gott.

Nu ska jag ta en stund och bara göra ingenting (dvs. måla naglarna, jag är inte jätteduktig på det där med att göra ingenting) och sen ska jag börja fixa mig inför kvällen.

Ska ni göra något kul ikväll?

Jag har tänkt på en sak.... Är ni sådana som har personliga bilder som bakgrundsbilder på typ datorn och telefonen? Och emojis efter namnen i kontaktboken? Jag är absolut inte så, jag har standardbakgrunderna på både telefonen och datorn och mina kontakter är inlagda efter förnamn och ibland efternamn. Jag blir så stressad av massa personliga bilder och emojis överallt. Det ser inte... cleant ut om ni förstår vad jag menar? Sen har jag vänner som har tretton emojis efter varje namn, puss- och djurbilder som bakgrund osv. och det är ju fine det med men jag personligen tycker att det ser så... stökigt ut? Det bara kliar i pedanten i moí haha.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229