En liten lista

Hittade denna lista hos min lilla Marie som jag kände att ville jag bita tag i, let´s go!

1. Vad gör du om 15 år?

Om 15 år är jag….42 år. Jeezy!

Då bor vi i en stor villa utanför stan men ändå nära med våra två hundar, jag jobbar med exakt det jag vill jobba med och jag är fri som en fågel. Vi har nog gift oss för ett par år sedan och vi njuter av livet som ensamma till max.

2. Om du skulle förlora ett av dina fem sinnen, vilket sinne hade du då valt?

Jag skulle nog förlora luktsinnet, jag har alltid varit otroligt känslig för lukter så slipper jag de äckliga kan jag klara mig utan de goda.

3. Vad inspirerar dig mest?

Oj, jag vet inte? Min mamma såklart för att hon alltid är så stark och klarar exakt allting med bravur men annars vet jag inte. Jag tror att jag inspireras mer av målbilder och mina egna drömmar faktiskt.

4. Hur balanserar du privatlivet, personlig tid och bloggen?

Helt ärligt är mitt liv aldrig speciellt stressigt, det enda som stressar mig är oftast psykiskt, tex. sorg, rädsla, oro osv. Jag har full koll på min tid, har lärt mig att prioritera och är inte rädd för att säga nej om det behövs. Jag har även väldigt tydliga regler med mitt vanliga jobb och det är att jobba klart på jobbet, de timmar jag ska vara där och så fort jag går därifrån kollar jag inte jobbmobil/mejl fören nästa morgon. Behöver jag jobba extra någon kväll så flexar jag ut de relativt fort för att få den tiden away from work som jag ska ha. Är man inte tydlig mot sig själv med just sådant här smäller man in i väggen snabbare än blixten så jag ruckar sällan på dessa regler. Ett jobb är inte hela ens liv, man måste ha sin egna tid x antal timmar om dagen, det betyder inte att jag är lat eller . Gällande bloggen så älskar jag att blogga och gör det mer än gärna på min fritid!

5. Om du hade haft en superkraft, vilken skulle det i så fall vara?

Hm, detta diskuterade jag med min svärfar i söndags och vi kom inte fram till något. Får man hitta på en egen? I såfall väljer jag att kunna trolla bort rynkor och annat som kommer med åldern without botox ;)

6. Skulle du hellre vakna upp varje dag med perfekt smink eller perfekt hår för resten av ditt liv?

Hår tror jag, jag tycker att det är betydligt mycket tråkigare att fixa håret än att sminka mig så att slippa det varje dag vore ju fab.

7. Vad är ditt drömjobb?

Jag vill inte säga exakt vad det är men, jag är min egen chef, jag styr min egen tid till 110%, jag jobbar hemifrån/café/var jag vill och jag tycker att det är så kul. Just nu har jag precis börjat jobba mot denna dröm hundra procent och jag försöker använda The secret-metoder varenda vaken minut för att verkligen nå dit.

8. Hur skulle du beskriva din stil?

Klassisk med en sassy touch ;)

9. Vilket är ditt favoritkonto på Instagram?

Oj, det är nog någon av alla dessa djurkonton med bilder och videos på djur haha. #animaladdict

10. Med två ord eller mindre - hur skulle du beskriva din humor?

Jag har ganska konstig humor, inte så mycket snusk och sånt utan mer… sjuka saker, lite ironisk och sarkastisk Haha, så svårt att förklara, jag tycker också att det är kul när folk gör bort sig eller ramlar, evil much?

Gammal, okonstlad bild på mig och göbben.

Gillar

Kommentarer

Marie
Marie,
Kul med sådana här listor, rolig läsning! Botox-trolleri skulle jag också önska jag kunde. 😃 www.mariesliv.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229