EN HISS OCH EN DISS: SKÖNHETSPRODUKTER

Innehåller affiliate-länkar

Diss: Your Skin But Better CC+, It Cosmetic (KLICKA HÄR !). Jag gav denna bad boy många chanser men tyvärr är den inte alls vad jag förväntade mig. Den flyter runt, färgen är mycket mörkare än vad som är standard och ansiktet blir glansigt fort. Jag tog färgen Light och den är lite, lite för brun på mig om jag inte är nyinsmord med BUS vilket är cray. Dock finns det dagar när den fungerar jättebra så det känns som en produkt som kan gå åt pipsvängen eller göra dig jättesnygg lite beroende på yttre omständigheter just den dagen vilket känns lite risky. Jag har sett att det har en matt-version av denna CC-cream (KLICKA HÄR !) som jag däremot kan tänka mig att prova, jag tror inte att det flyter omkring lika mycket i ansiktet. Jag gillar liksom konceptet med denna kräm, den innehåller serum och ingredienser som jobbar med huden och inte tvärtom och även ett magiskt högt SPF. Men är man inte extremt torr (som jag uppenbarligen inte är) så kan det bli väldigt glansigt.

Hiss: The Ordinary AHA 30% + BHA 2 % Peeling Solution. Denna peeling (KLICKA HÄR !) alltså, vad gjorde jag innan den? Jag beställde peelingen främst till kroppen, läs mer HÄR, men jag har även kört en omgång i ansiktet samtidigt. Den största skillnaden har jag dock märkt på armar och lår, de är betydligt mycket mer släta och lena nu efter två omgångar. Jag ska köra en tredje omgång ikväll och jag är bergsäker på att resultatet kommer att förbättras avsevärt. I ansiktet är det ganska svårt för mig att göra den bedömningen eftersom jag använder så mycket produkter där regelbundet så den enda rättvisa bedömningen blir därför på kroppen. Huden är MYCKET jämnare och klarare, precis den effekten jag eftersträvade.

Jag brukar smörja in HELA kroppen (haha ja, jag vet att jag har tappat det) och sen tar jag på mig morgonrocken när det sjunkit in lite och väntar 20-30 minuter. Det sticks lite i början men sen avtar det. OBS! I ansiktet ska man inte låta masken vara på mer än 10 minuter, hyn är mycket känsligare där än på resten av kroppen.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229