Du borstar egentligen tänderna med ett nervgift

Jag har påbörjat en major resa mot ett nyttigare liv men vissa stunder önskar jag att jag inte gjort det, det är så mycket att ta in och tänka på. Jag måste ändra allt jag gör idag liksom, det tar tid. Ska i veckan läsa på om allt gällande laxen tex. vilken man får och inte får äta osv (kommer alltså inte kunna äta lax när veckan är slut, får klämma i mig idag och ta den ångesten sen haha) Men, mitt senaste "fynd" inom hälsobovarna är FLOUR. Flour som i tandkräm, flour som i tandläkarens vapen mot allt.
Mycket text där jag vet men det är sjukt viktig fakta. Det är så mycket skit ÖVERALLT som man inte tänker på och sen sitter man där och är förvånad över att alla har cancer ÖVERALLT. No shit sherlock. Nej, nu springer jag och köper tandkräm utan flour, även om det inte gör något åt kranvattnet med flour..., Så himla ÄCKLIGT! Det här kommer att bli en så sjukt lång resa att byta ut allt jag har idag mot giftfritt, men det finns en anledning till att vi människor har sÅ sjukt dålig hälsa, både fysisk och och psykiskt och jag tror att alla gifter vi får i oss hela tiden är den största boven. Visste ni att kroppen har svårare att göra sig av med fett när man äter mycket "gömt gift" för att fettet behövs för att skydda kroppen mot giftet?

Om ni nu också vill köra en flourdetox kan jag rekomendera följande:

1. Ät mat med mycket jod! Jod hjälper kroppen att snabbare få ut flouret via urinet. Exempel på jodrik mat hittar ni HÄR!
2. Ät mat med mycket boron tex. Nötter, fikon, plommon, broccoli, banan och avocado.
3. Gröna detoxer specialanpassade för levern. Tex HÄR. 4. Basta! Alla vet ju att den briljanta finska uppfinningen får ut all skit från kroppen! ;) 5. Ät mer kalcium och magnesium! Du vet förmodligen redan detta, men magnesium är en mycket viktig mineral som många saknar. Förutom att vara en viktig del i metabolismen hämmar den också upptaget av fluorid i dina celler. Tillsammans med magnesium och kalcium hjälper fluorider till med att locka bort flour från ben och tänder.

Alltså, jag har kommit ganska långt i själva läsningen av alla gömda gifter, tex. MÅSTE jag köpa en giftfri vattenflaska och giftfria matlådor. Jag vet inte om jag kommer att kunna äta ägg eller kyckling igen efter att ha sett hur man hanterar dom på fabrikerna och jag är så sjukt sugen på att bli vegan nu. Åt min kycling till lunch idag men känns som att den vill upp igen, pga ofräschet. Vilken jävla värld vi lever i va?

   

Gillar

Kommentarer

Guest
Guest,
Ja det är helt galet! Har nyligen köpt fluorfri tandkräm. Man kan installera ett filter som tar bort fluoret i dricksvattnet hemma, dock har jag för mig att det handlar om många tusen kronor. Men jag börjar seriöst fundera på det! Hehe. Här har man trott att man är någorlunda hälsosam när man väljer bort läsk osv och dricker ex Ramlösa (som har höga fluorvärden...) Är irriterad över att jag inte insett och vetat om detta tidigare! Tack för ett bra inlägg :)
johanna
johanna,
Ja men precis, fick sådan chock när jag fick reda på detta och det känns som att folk borde läsa på mer om allt de dricker och äter istället för att konstant klaga på att man är trött, sjuk osv. Klart man är det när man är fullproppad med gift!? Åh, ett sånt filter vore nice, tack för tipset :Dwww.johannagrahn.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229