DOUTZEN FOR HUNKEMÖLLER

Detta inlägg presenteras i samarbete med Hunkemöller.

För några veckor fick jag frågan om jag ville välja ut och presentera några favoriter från Hunkemöllers kollektion. Jag var inte sen på bollen och nedan kommer resultatet, håll i hatten!

Jag har varit omåttligt sugen på Doutzen Kroes kollektion för Hunkemöller så valet var relativt enkelt, sedan att det var en mindre börda att sålla bland alla ljuvligheter är en annan femma. Jag valde detta set med en icke-formpressade och trosa i ljuvlig, petrolfärgad sammet och svart spets. För någon med större byst är icke-formpressat att föredra alla dagar i veckans såvida en inte önskar brösten under halsen, ingen look jag eftersträvar eller vill rekommendera.

Fantastiska detaljer, sammeten är alldeles silkeslen och passformen perfekt. Jag tog mina vanliga storlekar och det satt verkligen som en smäck. Jag är besatt av att matcha mina underkläder, såklart, perfektionist som en nu prompt ska tvingas vara. Så det köper jag alltid, oavsett om det är mer basic underkläder eller eleganta och vackra som dessa. Jag råder er verkligen att spana in Doutzens kollektion för Hunkemöller, jag har så många andra favoriter som jag kommer att klicka hem pronto, nu är det ju mellandagsrea också!

HÄR hittar ni behån och HÄR trosan.

Nu till något mer basic som jag velat prova ett bra tag men bara inte kommit ihåg att köpa och det är en minimizer behå. Jag opererade brösten för... 10 år sedan och det är något jag ångrar idag, i alla fall storleken. Tyvärr vågar jag inte operera om dem just nu så då får jag vara kreativ och ta till andra lösningar, så som en minimizer. Det en minimizer gör är kort och gott att den får bysten att se mindre ut utan att trycka ihop eller vara obekväm. Jag har använt denna de senaste dagarna and I swear to god, ibland får jag panik och får för mig att jag glömt ta på mig behå. Jag upplever även att bysten ser... mindre ut så att säga, inte så up-pushad och bättre än så blir det nog inte i dagsläget. Detaljerna på axelbanden är väldigt detaljerade och vackra och den är så slät och tunn att den inte syns under tunna linnen och dylikt. Jag ska definitivt införskaffa en vit och beige också, en liten life saver är precis vad den är. HÄR hittar ni just denna minimizer.

För att shoppa dessa produkter och massa annat fint så klicka in er på Hunkemöllers hemsida HÄR and go nuts :)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229