DÖDEN I GRYTAN

God morgon älsklingar!

Jag älskar onsdagar, då vänder äntligen veckan och nedräkningen till helgen börjar.

Det hände så bra saker igår och ÄNTLIGEN känns det som att det som varit så fruktansvärt jobbigt, tungt och ångestladdat snart kommer att vara behind me. HERREGUD, finns det ett liv utan detta? Åh, tro mig jag vill berätta allt för er men det går inte, inte än i alla fall :) Jag har faktiskt skrivit ett inlägg om det så att det är klart den dagen det är fritt fram att prata om det, så taggad på att få dela med mig av min misär :))). Jag vet att det finns så många där ute som går igenom exakt samma sak som jag antingen just nu eller så kommer de att göra det i framtiden. Så enkelt är det bara tyvärr.

På kvällen gick vi till Döden i grytan med svärfar och svåger, vi planerade jullunchen som vi äter varje julafton med dem och åt fantastisk mat. Min svärfar kan flytande italienska så han och servitrisen verkade ha ytterst intressanta diskussioner om vad som serverades lite då och då under middagen, älskar italienare och deras kärlek till mat och vin <3.

Jag åt en grillad, liten kyckling med primörer, salsa och broccoli. Wow! Jag smakade dock på BF's fisk- och skaldjurspasta och den var INSANE. Nästa gång vi går dit är det exakt vad jag kommer att beställa.

Vi fyra delade på en magisk ostbricka till efterrätt. Den serverades med italienska tunnbröd, tryffelhonung (!!!!), päron och vad vi trodde var kryddade, inlagda fikon. Vi kan mycket väl ha fel, vi diskuterade de där små bruna russin-liknande sakerna ett bra tag utan att komma fram till något konkret. Vi kunde naturligtvis frågat servitrisen men så långt räckte inte våra näsor i stunden.

När vi kom hem vid 20.30 hoppade jag i pyjamasen, la en ansiktsmask från Glamglow och sen somnade jag på BF's arm medan han visade mig matklipp på instagram haha. Som sagt italienare + mat = 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229