Djurbesatta Miss G

Godmorgon torsdag!

Jag ville inte gå och lägga mig igår utan låg i sängen och smsade med boyfriend som sov hemma igår eftersom jag hade pluggkväll. Jag har inga problem med att sova själv, jag kan somna upp och ner i en papperskorg, MEN det är så mysigt att ligga och prata i hans famn innan man somnar.

I alla fall. Igår försökte jag övertala boyfriend att åka till Albanien med mig och fånga en sådan där Quokka eftersom jag är besatta av den nu. Han sa ja om han fick filma mig medan jag försöker fånga den. Jag är nämligen helt besatt av djur, fullkomligt bisarrt är det. Det tar max 5 minuter att gå från bussen till mig men ibland kan det ta 30 minuter för att jag ser en katt och det eskalerar alltid till klappande, gosande och ev. adopterande. Min kille får bära bort mig ibland, haha. Tror inte jag har berättat om när jag försökte rädda en ekorre för någon vecka sedan?

Jag och killen stod och väntade på bussen till mig en fredag efter jobbet när jag får syn på en ekorrebebis i buskarna bakom oss. Jag blir helt till mig och IIIIII:ar och ÅÅÅÅÅ:ar och ska försöka klappa den. Helt plötsligt ser jag en helt enorm kråka som försöker äta denna lilla ekorre, den jagar den runt och runt men ekorren fattar inte det. Så jag blir helt panikslagen och börjar jaga kråkan och skriker HAN ÄTER DEN HAN ÄTER DEN AAAAA RÄDDA DEN CHRISTOFFER HJÄLP! Samtidigt står min pojkvän och låtsas som att han inte känner mig, hehe.

Tillslut försvinner kråkan och jag går tillbaka till min pojkvän. Någon minut senare vänder jag mig om för att se om ekorren är kvar och då ser jag att kråkan är igång igen och jag blir återigen hysterisk och börjar jaga den och får nu sällskap av en äldre dam. Så där springer vi runt hela centrum och jagar en enorm kråka i flera minuter tills ekorren äntligen försvann. Min kille var sådär måttligt stolt över mig, men vad ska jag göra? Se på när en kråka äter en ekorrebebis. Jag ville ju adoptera ekorren liksom, haha.

När vi är ute och powerwalkar kan vi ibland se stora harar och ja, självklart ska jag fånga dessa och ta hem till min kanin. Vill ha ett stort slott med kaniner och harar där de kan leva i lyx och flärd, haha.... Med vänliga hälsningar den djurbesatta!

Jag och min älskade bebis Skuttis som är hela 7 år gammal!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229