Dinner for one

När pojkvännen är med grabbarna får flickvännen välja middag helt själv; Rye crisp med ägg och kaviar! I just love caviar!
Och lite fredagsbubbel såklart! ;)

Var på K-rauta tidigare idag, trippade in där i min lilla päls, klackar, designväska och vita, quiltade datorväska och kände mig hemskt felplacerad, haha. En snäll man hjälpte mig i alla fall med det jag skulle ha så imorgon ska drinkvagnen fixas och sen ska vi fira med årets första grillning!

Gillar

Kommentarer

cattis075
cattis075,
Jag fick så bra svar sist så nu skriver jag igen, haha. Har en fråga... om man vill gå ner i vikt och fokusera på att förbränna fett och få bättre kondition, vad skulle du rekommendera helst då? PW varje dag? Jag känner att när jag går på pass på gymmet typ som spinning m.m. så tar jag inte i fullt ut och känner inte att jag förbränner så mycket som jag skulle kunna. Jag brukar köra styrka också för att bli starkare i rygg och mage bland annat, men just nu vill jag endast fokusera på att gå ner i vikt och få bättre kondition. Har du några tips? :) Trevlig helg!
Johannagrahn
Johannagrahn,
Vad kul att du uppskattade mina svar :) Well... MItt bästa tips är löpning, antingen på löpband eller ute, jag älskar dock löpbandet när man kan utmana sig själv i hastighet. När jag börjar springa tappar jag alltid massa fett och får en kick-ass kondition. Sen är powerwalk en jättebra fettbrännare, så en kombo av dom två samt lite styrketräning, 2-3 gånger i veckan. Det tycker jag funkar bäst för att bränna fett :D Lycka till!nouw.com/johannagrahn
cattis075
cattis075,
Tack så mycket! :D Ska testa köra på detta :) Drygt bara att motivationen inte alltid är den bästa, men känns ju bättre när man får lite nya tips :)
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229