Dinner at Daphne's

Igår åt vi middag på Daphne's, såg en bild på deras inredning för ett tag sedan och kände direkt att det var perfekt för alla hjärtans dag. Väldigt franskt 1910-tal med lite romerska pelare här och där i en härlig mix.

Vi började med en fördrink, tar nästan aldrig förrätt för att jag blir så mätt på huvudrätten varje gång att en förrätt bara blir ett överflöd av kalorier, härligare med en drink då. Jag tog Daphn'es french som är deras twist på en French 75, deras hade en touch av körsbär. Älskade verkligen den, champagnedrinkar är ju alltid godast och denna var så syrlig.

Chrille tog en dry martini som vanligt.. Till huvudrätt tog jag deras fisk- och skaldjursgryta, en av mina absoluta favoriträtter. Fick till massa surdegsbröd och aioli, verkligen supergod men Chrilles egna gryta är nog snäppet vassare. Som vanligt då.

Happy happy.

I det stora hela var det ett bra besök, personalen var fantastisk, inredningen var superhärlig och maten var bra men inte direkt banbrytande och vin och drinkar välgjorda. We will be back!

Gillar

Kommentarer

fridahelin
fridahelin,
Åh vad gott!nouw.com/fridahelin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229