Dietsoppa hela veckan

Den här veckan ska jag äta den fabulösa kålsoppan aka. dietsoppan till lunch och middag. Känner mig så... osmal så jag tror att den här soppan en vecka med bra träning kommer att göra susen. På morgonen dricker jag min smoothie som vanligt med guarana, bipollen och maca så näringsbrist ska jag nog inte råka ut för ;) Tänkte köra vego all the way denna vecka, jag äter väldigt mycket vegetariskt ändå då jag lärde mig laga god vego mat när jag var vegeterian i två år för något år sedan.

Man kan variera sin dietsoppa i all oändlighet och idag körde jag en bas på Blå bands franska löksoppa, lite krossade tomater, massa kryddor och grönsaksbuljong. Sedan hade jag i ett enormt kålhuvud, ett paket stjälkselleri, 3 lökar, en hel vitlök, 3 morötter och 1,5 palsternacka. Palsternackan åkte i för att det fanns hemma och jag får panik av att slänga mat, hade egentligen köpt paprika men det får åka i nästa omgång.

Toppade min soppa med lite majs för att det är så himla gott. Det bästa med denna soppa är att man SKA äta tills man är mätt, sen att man blir hungrig efter en timme igen struntar vi i hehe.
Nej, nu ska jag ut och hoppa hopprep innan Vår tid är nu börjar på SVT.

Om exakt en vecka börjar jag mitt nya jobb and I’m so exaltherad, känner mig lite glad hela tiden.

Sen är jag besatt av den här låten just nu, har haft den på repeat hela kvällen haha. 🤷🏽‍♀️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229