D&G SS 17

Är det något italienare kan så är det musik, mat och KLÄDER. Man har alltid höga förväntningar på Milano FW och speciellt D&G visningar (speciellt efter senaste Askungeshowen för FW 16, har ni inte sett den så gör det!)

Deras SS 17 visning var så himla.... härlig! Speciellt för mig som bor med en italienare och vet mycket om kulturen, maten och traditioner, jag älskade den. Fantastisk italiensk musik, folkdräktsliknande kreationer, blommor, klassisk spets och spexiga tröjor med pasta och pizza. Skorna med brokadtyg, de enorma tiarorna och de röda läpparna satte verkligen pricken över i:et, så fantastisk. Notera även de små lamporna på skorna, kanske inget jag skulle vilja traska runt i men ack så fint on the runway.

Imorgon drar ÄNTLIGEN Paris FW igång, London och NY är härliga men inga favoriter, det är alldeles för minimalistiska där. Milano och Paris är right up my alley, färg, exeptionella plagg och mycket mer "show" i varje visning. Det fladdrar i magen när jag tänker på att vi snart får se Chanel's SS kollektion, jag brukar se deras gamla visningar om och om igen för inspiration, det blir liksom aldrig old news och när jag har noll inspiration när jag ska klä på mig brukar jag tänka Coco Chanel och det blir fantastiskt och klassiskt ändå.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229