Detta eviga craving

Är det något som jag har cravings på exakt hela tiden så är det maccarons. Jag är verkligen ingen sockergris, är sällan sugen på godis eller dylikt men det är något magiskt med maccarones. Det finns bra alternativ i Stockholm på NK men det är ju inget Ladurée som jag brukar säga, jag håller tummarna för att de öppnar på nytt.

Men idag så har någon lagt ett oöppnat paket maccarons på bordet på jobbet? På grund av detta är det enda jag kan tänka på idag maccarons.

Från min snapchat

Längtar så till London om drygt 1 månad och alla besök till Ladurée, till mellanmål varje dag ska jag äta 10 maccarons och dricka tre glas bubbel, och ett gäng chokladdoppade jordgubbar från Godiva som sig bör, då skiter jag i allt vad diet heter i tre dagar (fjärde dagen, hemresedagen går man alltid tillbaka till sina nyttiga vanor, det är sen gammalt). Ska även researcha fram fler bra maccaronsställen i London, har ni tips så kommentera. Min kille brukar överraska mig med maccarons och bubbel istället för blommor, mest för att jag är allergisk mot blommor men allra mest för att jag blir så glad då. Nu för tiden vågar han aldrig det dock på grund av alla mina dietregler :(

Till middagsfesten nästa helg har jag beställt sååå mycket maccarons haha, gud vad härligt det ska bli!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229