DET VAR MIDSOMMAR DET

God morgon världen!
Ligger ni alla bakfulla och fördärvade? Det gör inte jag i alla fall, hade en riktigt lugn och skön midsommar. Jag sitter på tåget hem så jag passar på att uppdatera er :)

I torsdag tog jag och Mackan tåget till Säbyholm där vi skulle fira midsommar med våra föräldrar.

När vi kom fram åt vi middag, snackade skit och sen tog vi en sväng till golfklubben och promenerade. Mysig kväll as always.

Igår vaknade vi vid 8 och var superpeppade på midsommar. Det syns väl på Mackans glädjeskutt när han skulle till grönsakslandet och plocka örter haha.

Sen tog han och jag en tur till badet där vi låg i ett bra tag och surrade, jag är så glad att jag kommit över min badfobi efter 15 år. Bada är ju livet!

Sen gjorde vi oss fina och tog en bild. Mitt hår ser grått ut haha, synd på en så fin bild i övrigt ❤️

Jag älskar att hänga med min familj mest av allt. ❤️

Midsommarlunch kan ju vara den bästa!

Vi blandade många grape-GT igår. Det kan för övrigt vara den godaste drinken jag någonsin druckit.

Resten av dagen satt vi och snackade med morfar som också var där, grillade middag och gick och badade igen.
Avslutade kvällen vid midnatt med en GT i paviljongen och sen var det tack och godnatt. Eller ja, en gullig norrlänning ringde från Sundsvall en halvtimme efter och ville ha promenadsällskap hem och det ställde jag upp på såklart.

Nu ska jag hem och slänga på mig badkläderna igen, pappis hämtar mig på Alviks brygga vid halv tolv med båten och sen blir det båthäng och bad med syskonen resten av dagen. Ikväll kanske jag ska hänga med C om vi orkar, norrlänningen kommer tyvärr inte hem fören imorgon. :(

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229