DAGENS TIPS

Innehåller affiliate-länkar

Hej på er godingar. Vi tog lite sov- och mysmorgon idag, vi är båda helt slut efter veckan.

Igår var jag och Gustaf på en liten AW, jag sa att han fick välja ställe och då blev det naturligtvis ett på söder, inte riktigt my part of the city men det är ju sällskapet som är det viktiga. Vi är inte kollegor längre och därmed ses vi inte varje dag så vi hade två veckor att ta igen, mycket babblande över några glas vin. Efter en liten stund joinade Sara, åh så mysigt det var att vara ute med två jag tycker om så mycket.

Nu ska jag göra en kopp kaffe, tvätta håret med mitt detoxschampoo som kom igårkväll (please god må det hjälpa. Läs mer HÄR !) och sedan ska vi på julbord med familjen och fira min styvpappa som fyller år imorgon. Gustaf sa att jag hade så många pappor i mitt liv igår men egentligen är det inte så många, eller? En riktig pappa, en styvpappa och en svärfar. Det låter alldeles lagom, hade inte velat vara utan någon av dom liksom.

Nu ska ni få ett litet tips: Kicks adventserbjudande denna helg är världens härligaste, bästa mask från Peter Thomas Roth, nämligen hans Pumpkin Enzyme mask. Jag ställde klockan vid midnatt för att kunna klicka hem den ifall den skulle sälja slut på en gång haha. Den luktar kanel, peelar huden på djupet och efteråt ser man så frisk och glowig ut. HÄR hittar ni den. Har använt den själv i flera år och det av en anledning, it's so good.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229