DAGENS SKÖNHETSTIPS

Innehåller affiliate-länkar

Ett relativt nytt märke hos Kicks är Skin Treat. Jag har inte riktigt lagt märke till det fören jag skulle lägga en beställning imorse och sladdade in på produktsidan och såg att många av deras produkter fått extremt bra betyg. Nyfiken som jag är slängde jag ner några produkter i varukorgen och nyss provade jag min första Skin Treat produkt, nämligen Healthy Radiance Warming Body Scrub. Denna scrub utlovar ökad cirkulation, djuprengöring och en mjukgörande effekt.

Detta är en peeling och mask vilket jag älskar, kroppsmasker och serum är något vi verkligen behöver på marknaden. Denna är dessutom värmande och my oh my om den värmer. Det sved nästan och jag osar fortfarande värme (på ett behagligt sätt) en timme efter. Jag känner faktiskt hur cirkulationen ökade och det var så skönt för någon som fryser exakt hela tiden året runt.

Konsistensen är en grå ”lera” med medelstora och lagom mycket korn och en väldigt diskret doft, kan faktiskt inte beskriva doften. Först peelar du dig som vanligt och sedan låter du produkten sitta kvar i ca. två minuter och var beredd på att det kommer att svida och värma men det går över. Skölj av och smörj sedan in dig med en härlig body lotion och njut av din otroligt mjuka hy för det är exakt vad den blir. Babylen till och med, jag älskar denna produkt och är så taggad på att prova ALLT i deras sortiment NU!

HÄR hittar ni denna goding.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229