Coats from Zara

Höst- och vinterjackor är bland det bästa jag vet. Jag kör min quiltade Lexington i beigt just nu varvat med en svart, vaxad jacka som jag får så mycket komplimanger för än trots att den är typ 4 år gammal, från Esprit. Sen hoppas jag att min nya kappa passar för den passar lite mer min nya eleganta stil hehe.

Vinterjacka köpte jag faktiskt i somras, en liten sak som jag velat ha i snart 10 år. Ni får se vilken när det nalkas varmare höst/vinterjackor, jag håller min baby hemlig ett tag till hehe.

Men, om du fortfarande är ute efter en snygg jacka till hösten har Zara lite alternativ. Quiltat är en stor favorit (är hemligt förälskad i ridlooken) och älskar vitt och beigt på jackor. Även en snygg pälsväst över en svart, tunn polo är fint.

Den vita kappan är fin men inte tillräckligt snäv i modellen enligt min mening, jag vill verkligen ha en vit kappa och jag hittade en som var så fin i modellen och färgen för någon månad sedan MEN, grejen med ullkappor är att om de inte är av god kvalité så ser de inte bra ut. Vilket var fallet för den kappan. Jag tror jag beställde och skickade tillbaka den tre gånger för att jag hoppas att den jackan jag hade fått hem var ett måndagsexemplar. Men icke då. En vitt, figursydd kappa i fin ull och vita knappar/diskret dragkedja skulle sitta fint.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229