BYE WEEKEND, YOU WERE GREAT

Gud vilken härlig helg jag har haft, for real liksom.

I fredags vet ni ju redan vad jag gjorde och i lördags var vi på Svea ordens kräftskiva ute på Sveaholmen.

Alla 100 gäster samlades i Saltis där orden hade hyrt en stor båt som sedan tog oss ut på ön. När vi kom fram var det diverse information, historia och flaggceremonin (dom hissar Svea ordens flagga till tonerna av nationalsången). Efter det åt vi stekt strömming och drack vin i några timmar innan vi bevittnade gradutdelningar till de som hade gjort sig förtjänta av det. Vid 16 gick vi tipspromenad och mitt lag (Sara, Chrille och mina småsyskon) var sämst :) Haha, äsch vi hade kul i alla fall. Det är kul när man märker sina egna beteenden i sina småsyskon. Tex. när jag och Daniel (min lillebror) läst en fråga som vi inte hade den blekaste aning om vad svaret var så suckade vi HÖGT och satte oss tjurigt ner på en stubbe och lät dom andra lösa den. Moget osv.

Vid 18 slog vi oss ner och åt kräftor i Borgen, sjöng sånger och hade det himla trevligt innan det var frilek i ytterligare några timmar innan båten avgick tillbaka till Saltis. Då åkte vi till Styrelsen med pappa och Tove och tog ett glas vin innan vi skuttade in i en taxi och somnade gott framför en film. En riktigt härlig dag, längtar redan till nästa års skiva :) Tog dock cirka INGA bilder, hade nog för kul helt enkelt...

Igår gjorde vi absolut ingenting, åt pizza, städade lite, kollade film och kramades. Man behöver verkligen sådana söndagar ibland speciellt jag som är en introvert sate som varit social hela helgen.

Lilla hunden på bardisken haha <3

Två bilder på mig och S som min lillesyrra tog men det blev något fel när hon skickade dom, därav den hemska kvaliten.

Pizza och film = Perfekt söndag!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229