Bye bye birdie

Idag är det inte vilken dag som helst utan min karl kommer äntligen hem från Halmstad efter en liten semester hos sina släktingar. Hurra! Jag är verkligen inte en sån tjej som inte kan vara utan sin kille, jag tycker att det är jätteskönt när han är borta en kväll eller några dagar men efter ett tag börjar man ju sakna. Det svåraste är dock sömnen, vi har sovit tillsammans i princip varje natt i 4 år (4 år imorgon, herregud!!!) och jag somnar alltid på honom och på nätterna kommer jag alltid krypandes tillbaka efter att han lagt bort mig när jag somnat. Så att sova och somna om nu när jag varit själv har varit EXTREMT svårt, jag lider av svår sömnbrist just nu haha. Har inte vågat skriva ut att han är borta på grund av att man blir ganska knäpp av alla mord- och brott dokumentärer, poddar, filmer osv jag jämnt tittar på, jag ville inte att någon skulle veta att jag var all alone Har även slaktat en hel säsong av de Omisstänkta som jag missat (seriöst bästa serien, sett alla säsonger som någonsin gjorts, finns på TV4 play) när han varit borta and the mind just starts spinning you know. Jag kan se hur mycket skräck och paranormala filmer som helst när jag är och ska sova själv utan problem men thrillers och verklighetstrogna filmer kickar igång fantasin på fem röda. Jag tror att jag fått en överdriven överlevnadsinstinkt de senaste åren sedan mitt intresse för brott väcktes, jag är vaksammare än en blodhund på tjack.

Så idag studsade jag upp ur sängen 04.30 som alla andra normala människor gör (haha), vaknade en halvtimme innan larmet, that is happines och satte igång den här låten:

Den är ju helt fantastisk, blir så glad av den (Mad men </3)

Nu ska jag se till att dagen rusar förbi så jag kan springa hem och pussa på min karl. Vi ska planera menyn för imorgon då vi som sagt firar 4 år tillsammans (men 4,5 år sedan vi träffades hehe) Vi är inga extravaganta människor på det sättet, blir nog bubbel och skaldjur på balkongen bara. Vi är ju sådana home makers som hellre lagar maten själva än att stöka iväg till någon restaurang där man inte får vara ifred. Vi ska planera vår framtid, förhoppningsvis sker det lite förändringar i livet inom kort och det känns jättebra.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229