Burch me up!

Goddag onsdag! Redan lill-lördag, gud vad tiden går fort!

Var ute och åt lunch med Natta idag och svängde då förbi Jackie för att se om de hade Tory Burch ballerinor där, vilket de hade. Har, efter mycket övervägning, bestämt mig för att inte uppdatera förra årets MK ballerinor utan det blir ett par Tory Burchs istället, i tan såklart med guldemblem, what else? Jag tycker att MK ballerinorna är alldeles för platta, fick så ont i fötter och ryggen förra sommaren. Burch skorna har en liten klack som kommer att serve me well. Ska in och prova och köpa i veckan men har lite fobi för att ta av mig skorna inför folk om jag inte har fräscha strumpor på, haha, och det hade jag inte idag. Vill liksom byta strumpor 5 minuter innan, annars klassas dom som ofräscha.

Annars då? Ja, jag råkade snubbla över ett par jättebra flygbiljetter så jag köpte dom haha, nu är allt klart. Sista juli drar vi, Oui oui, blir några miniresor innan det så tiden kommer nog ganska fort. Sprang in i sovrummet till min halvsovandes pojkvän klockan 6 imorgon och skrek att allt var klart och hoppade i sängen, han vill nog ge mig valium 99 % av min vakna tid.

Efter jobbet ska jag utöka min Lily and rose samling lite med ett par nya örhängen, hehe, den börjar blir ganska stor nu. Visste inte att de såldes på Jackie här i Kista. Lite sugen på Tory Burch örhängen också, ni vet emblemen i guld? Fult eller snyggt liksom? Eller meden liten pärla på?

Ikväll ska det städas och sådant där tråkigt, men resten av veckan är fullsmockad. Imorgon ska vi storhandla med LM, på fredag åker jag till Sigtuna över natten och sen är det full rulle hela helgen. 6 dagars ledighet nästa vecka är extremt välkommet.

Svammel svammel, hörs senare! ❤

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229