Buhu I'm sick

Mon dieu vilken lång dag, jag blev verkligen pangförkyld igår och såå ont i halsen, kunde nästan känna processen i kroppen. Hoppas verkligen att det värsta har varit idag och att det börjar gå åt rätt håll imorgon, så typiskt att bli sjuk mitt i min exercis roll :( Feeling so fat right now. Efter jobbet hade jag 100 saker att fixa och för en stund sedan la jag mig raklång i sängen efter en omgång med min favoritpeeling mask, en lång dusch och ett rejält lager Glamglow Thirsty mud i ansiktet, ser lite av mina guilty pleasure serier som BF avskyr. Man får passa på när han inte är hemma ;)

Usch, måste verkligen få klaga lite nu men fy vad allting känns grått, rått och trist just nu. Det är som att det svenska, fruktansvärda vädret har genomsyrat hela livet. Tröstshoppade en ny ansiktsmask (den svarta från Glamglow, min favorit) och påfyllning av mitt must have lipstick från MAC i färgen Myth. Måste verkligen jobba mer aktivt med att vända allt det gråa men jag gör det när jag är frisk, nu handlar allt om att överleva ha ha.

Först använder jag MAC's läppenna i Oak följt av ett lager av denna (ovan) perfekta färg "Myth" från MAC och sen några lager extra glossigt läppglans. Det behövs extremt mycket gloss just nu och sorry men jag orkade verkligen inte vlogga idag, jag lovar att det kommer en ny vlogg snart dock.

KISSES AND LOVE!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229