Buhu

Vet inte om jag är allergisk eller sjuk just nu, jag vet dock att det finns en del gråbo ute i svängen nu vilket jag är väldigt allergisk mot. Oavsett mår jag inte bra idag så jag ställde in spinningen, ska ta en dusch och sen lägga mig tidigt. Jag är faktiskt väldigt bra på att ta det lugnt när kroppen säger ifrån. Skulle jag träna idag och jag är förkyld kommer det göra saker 100 gånger värre, då kanske jag inte kan träna på 1-2 veckor istället för några dagar. Jag har lärt mig av mina misstag :) Ganska skönt ändå att dra på sig mjukisarna vid 16.30 och parkera sig i soffan.

Jag kollar alltid på DH när jag är hemma och inte har något för mig, men jag spolar alltid förbi halva säsong 5 för att Gaby är så ful där haha. Gaby är verkligen goals i allt, älskar henne, tror jag blev besatt av Desperate Housewives på grund av henne. BF brukar alltid säga att jag lika gärna kunde säga/göra något när hon gör/säger något väldigt Gaby-igt när han kollar med mig då och då. Vi är nog ganska lika gällande våra värderingar och preferenser hehe.

Gillar

Kommentarer

Anna
Anna,
Alltså seriöst??? Jag är som hon, jag och min kompis är som dom i Gossip Girl, jag är som hon, folk säger att jag liknar henne. Sorry bruden men kom ner på jorden! Nej-du är den du är. Du försöker konstant att romantisera saker.
Johannagrahn
Johannagrahn,
Nehe, är du säker? 😉 jag är typ världens ballaste men för att framhäva min personlighet i en blogg är det enklare att jämföra med karaktärer från serier/filmer. Och jag har aldrig sagt ngt om gossip girl! 😉 nej, ta en valium och lägg dig igen! Kramnouw.com/johannagrahn
Anna
Anna,
De facto så har du gjort det i tidigare inlägg om dig och din kompis och har en självreferens som du i utsträckning applicerar till dig själv som Blair och att din kompis skulle vara som Serena. Kom igen.
Johannagrahn
Johannagrahn,
Haha men gud jag får lära mig saker varje dag som jag inte visste om mig själv. Klart man drar paralleller mellan karaktärer i serier man älskar och sitt egna liv men de facto är att du snackar massa goja. Kom igen, gör något vettigare än att hobbyanalysera mig 😉nouw.com/johannagrahn
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229